Scholes er rolig

Paul Scholes tar ingenting for gitt foran onsdagen oppgjør mot Inter – med unntak av Sir Alex' mulige feiring!

Publisert Sist oppdatert

Da Jose Mourinho gjestet Old Trafford for første gang for fem år siden jublet portugiseren som en villmann etter FC Portos avansement. Når Paul Scholes ble spurt om han trodde den adlede skotten ville juble som Mourinho om United avanserer, svarte Scholes:

"I hans alder? Da er jeg redd han ville kollapset. Det hadde vært moro å se, men jeg tror ikke det er den type feiring han vil gå for. Sannsynligvis vil han reise seg opp og klappe."

United vil ha nok selvtillit etter å ha slått Fulham 4-0, men en ankelskade som gjør Rio Ferdinand usikker foran onsdagens Champions League oppgjør utgjør en dyr pris for FA cup avansementet.

Barcakampen en målestokk

Resultatet i Milano minner Scholes om fjorårets semifinale mot Barcelona.

"Det var trolig den perfekte måten å spille på etter en målløs første kamp," sier han om returoppgjøret på Old Trafford.

"Vi var dyktige som klarte uavgjort i den første kampen, siden Barcelona er et vanskelig lag å møte på bortebane. Men vi forsvarte oss godt, scoret på hjemmebane og det er slik man vil gjøre det i Champions League. Vi gjør det gjerne på nytt på onsdag."

Nytt drømmetreff?

Og om Scholes kan kopiere seiersmålet fra fjorårets semifinale så vil ikke hovedpersonen ha noe i mot det.

"Nå og da klarer jeg fremdeles å score disse store målene. Det ville vært godt, men navnet på målscoreren betyr ingenting så lenge vi går videre. Enhver slags seier over Inter er bra for oss.

At Paul Scholes ble hvilt mot Fulham indikerer at han vil starte mot Inter. Men siden Sir Alex har en bemerkelsesverdig dårlig statistikk mot Jose Mourinho – én seier på 13 kamper – så er det ikke utenkelig at Ferguson vil holde laguttaket så tett til brystet som mulig.

Kilde: MEN

Powered by Labrador CMS