– Eneste som ikke er livredd

Marcus Rashford var et av få lyspunkter for kravstore engelskmenn etter at VM-plassen er i boks.

Publisert Sist oppdatert

England hadde, som ventet, få problemer med å kvalifisere seg til VM i Russland.

Gareth Southgates mannskap vant hele åtte av ti kamper og forble ubeseiret i gruppe F der England endte hele åtte poeng foran Slovakia på Play Off-plassen.

Lamslåtte stjerner

Til tross for den suverene gruppeseieren er det imidlertid få eksperter som har latt seg imponere av det England har vist i VM-kvalifiseringen.

Et av få lyspunkter på landslaget var Marcus Rashford, og nå får United-angriperen skryt av den tidligere Arsenal og Engand-stjernen Ian Wright.

GODE SKUSSMÅL: Marcus Rashford i aksjon mot Slovenia. Den tidligere Arsenal- og England-stjernen Ian Wright mener Rashford er en av få som leverer på landslaget.

– Vi snakker om en generasjon med spillere som har gått gradene i akademiene hele veien opp til førstelaget og det er minimalt med press på dem. Det største presset disse spillerne får er når de spiller for England. Jeg kan ikke huske at vi har briljert i en eneste kamp. Alle spillerne virker lamslåtte, med unntak av Marcus Rashford, sier Wright til ITV.

På det jevne

Rashford startet søndagens kvalifiseringskamp mot Litauen, riktignok uten å utmerke seg nevneverdig denne gangen.

United-angriperen ble erstattet av Daniel Sturridge etter 72 minutter, mens Jesse Lingard spilte de siste ni minuttene som innbytter for Dele Alli.

Rashford får stort sett 5 og 6 på spillerbørsen til de fleste avisene for innsatsen mot Litauen, men Wright mener Rashford likevel er akkurat den spillertypen England trenger.

– Jeg føler at vi må prøve å spille ballen fremover i langt større grad enn tidligere. Spillere spiller med frykt nå, med unntak av Rashford, sier Wright. 

 

Powered by Labrador CMS