– United er ikke ute av gullkampen

En Arsenal-spiller latterliggjør United, men Arsene Wenger tør ikke å avskrive de regjerende mesterne.

Publisert Sist oppdatert

11 poeng på åtte kamper, og åtte poeng opp til serieleder Arsenal. Det er fasit etter to måneder av Premier League-sesongen.

Helt på topp sitter altså Arsenal, men manager Arsene Wenger mener det er såpass små forskjeller at man ikke kan avskrive United.

– Det er for tidlig, sier han til Arsenals nettside.

– Åtte poeng begynner å bli en liten luke, men de er ikke ute av tittelkampen. Vi er også bare to poeng foran de andre, sier han.

– Samtidig er det jo klart at hvis man har et valg, så er det ingen som vil ligge åtte poeng bak. Du vil være med helt i toppen. Men det går ikke an å avskrive United. De har flere stjerner, stor erfaring og er en stor klubb. Det skal bare tre kamper til for å tette luka, og det kan endre seg veldig fort i denne ligaen, fortsetter han.

Kanskje bør Wenger også ta en prat med sin egen spiller, Emmanuel Frimpong. Arsenal-spilleren la nemlig ut denne på Instagram. Sånt er vanlig blant fans, men ganske så uvanlig fra en profesjonell spiller. Håpet får være at noen av United-spillerne ser dette, og bruker det som motivasjon før hjemmekampen mot Arsenal 10. november.

frimpong
Powered by Labrador CMS