Ryktesaker, uke 37

Er denne 21-åringen aktuell?

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 18. september:

08.22: Ifølge Mail on Sunday er United klare til å tilby nok en ny kontrakt til Marcus Rashford, selv om risikoen skal være minimal for at United-supporteren ber om å få reise.

08.14: United følger med på den 21 år gamle midtstopperen José Giménez, melder Daily Mirror. Det skal sies at artikkelforfatter Moxley vanligvis ikke er blant de som følger United tettest for avisen, men de melder i alle fall at United speidet på Atlético Madrid-stopperen i midtuka.

Fredag 16. september:

09.25: Spanske Don Balon hevder ifølge Manchester Evening News at José Mourinho har lovet Real Madrids James Rodriguez en sentral rolle dersom partene kommer til enighet om en overgang til Manchester United. Likevel er det Atlético Madrids Antoine Griezmann som regnes som Mourinhos hovedmål for neste sommers overgangsvindu.

Et potensielt problem, både i jakten på Rodriguez og Griezmann, er FIFAs beslutning om å nekte de to La Liga-klubbene å kjøpe eller selge spillere i de to neste overgangsvinduene. Både Real og Atlético anket dommen, men nådde ikke frem. Nå setter de isteden sin lit til Den internasjonale voldgiftsretten for sport.

Torsdag 15. september:

16.00: FourFourTwo mener Monaco-stjernen Bernardo Silva kan være løsningen på Mourinhos offensiv midt-«problem». Problemet er ikke mangelen på spillere i posisjonen, mener de, men snarere mangelen på et soleklart førstevalg i rollen bak spissen. Rooney har ikke imponert voldsomt så langt, og Mkhitaryan/Mata ser ut til å foretrekkes ute til høyre.

Portugiseren har Jorge Mendes som agent, og Mourinho skal visstnok være en stor beundrer. Beundringen ble nok ikke mindre da den offensive midtbanespilleren scoret et lekkert mål mot Tottenham i Champions League onsdag. En lårskade var det eneste som hindret Silva fra å delta i sommerens EM, og han kan også figurere både på høyre og venstre ving, samt i en fremskutt midtbanerolle.

14.30: José Mourinho tilhører etter sigende gruppen av Antoine Griezmann-beundrere. Atlético-stjernen som flere ganger har snakket pent om United, ikke minst etter kjøpet av hans gode venn og landslagskamerat Paul Pogba, skrev i sommer under på en ny 5-årskontrakt med Madrid-klubben. Det gjorde han imidlertid først etter forsikringer om at manager Diego Simeone ville bli værende på Vicente Calderon. Og Simeone, det er en mann Griezmann omtaler som «en veldig viktig person for meg».
– Han sa at han ville bli, og det var nok for meg, siteres Griezmann på i Manchester Evening News.
Nå er det imidlertid tegn som tyder på at Simeone forlater Madrid ved sesongslutt, og dermed kan det by seg en sjanse for Mourinho til å få slått kloen i Griezmann.

Daily Mail viser til flere spanske medier, hvor det fremgår at argentineren har fått redusert sin kontraktstid fra 2020 til 2018. I så fall må madrilenerne kvitte seg med ham allerede til neste år om de ønsker kompensasjon for tapet av tidenes mestvinnende Atlético-manager.
Og, som om ikke dette skulle være nok, skal Antoine Griezmann ha kvittet seg med sin manager.
– Fra nå av kommer jeg til å operere uten agent, sier han til franske L’Equipe, ifølge The Telegraph.

11.45: Så er Sporting Lisboas William Carvalho tilbake. Den 24 år gamle midtbanespilleren har tidligere vært en hyppig gjest i denne spalten, og om vi skal tro italienske Calciomercato ligger det an til atskillig flere besøk. Det antydes at United ble mektig imponert over Carvalhos opptredener under sommerens EM-sluttspill, og at han nå er mål for neste overgangsvindu.

09.55: Juventus, Napoli og Chelsea skal alle være interessert i å lokke Matteo Darmian bort fra Old Trafford. Manchester Evening News viser til «italienske rapporter», og legger til at det er lite sannsynlig at José Mourinho vil gå inn for salg til en Premier League-konkurrent. Det vil i så fall innebære at Chelsea bare kan glemme det.

Onsdag 14. september:

09.00: Calcio Mercato hevder at både United og City følger nøye med på Benficas 18 år gamle kroatiske midtstopper Branimir Kalaica. Portugisiske A Bola henger seg på og skriver at United hadde en speider tilstede da Benficas B-lag var i aksjon i helgen. Kalaicas Wikipedia-profil.

Mandag 12. september:

07.00: Jose Mourinho skal ha sendt speidere for å se nærmere på den unge Juventus-spilleren, Grigoris Kastanos. 18-åringen har fortsatt ikke spilt for Juventus i en tellende kamp, men har to A-landskamper for Kypros. Han er i samtaler med Juventus om en ny kontrakt, og italienerne ønsker å øke utkjøps-klausulen hans, skriver Daily Express. Kastanos kan spille i alle roller lengst frem på banen.

Powered by Labrador CMS