Nytt underlag på Old Trafford

På mandag er det gamle banedekket på Drømmenes Teater historie. Prislapp: £800.000.

Publisert Sist oppdatert

The Telegraph skriver i dag at etter helgen vil det gamle gresset på Old Trafford rives opp, og et helt nytt banedekke legges i Manchester Uniteds storstue.

Bakgrunnen for avgjørelsen skal være flerdelt, men hovedårsaken er at Old Trafford-matta såvidt kom seg gjennom årets sesong. Sist gang underlaget ble byttet var helt tilbake i 2003, og i desember i fjor hevdet Sir Alex Ferguson at banen nærmest kollapset.

De siste fem månedene av sesongen har banemannskapet måttet jobbe på spreng for å holde underlaget i brukbar stand, og nå benytter klubben muligheten til å bytte foran 2013/14-sesongen. Prisen på herligheten skal være £800.000.

I motsetning til det gamle dekket, har valget falt på en halv-syntetisk løsning som de også har benyttet seg av på Wembley. Det skal være Sir Alex selv som har anbefalt klubben å velge Dessosom nye leverandører.

Manchester United er verter for et lag sammensatt av Real Madrid-legender på søndag, og det blir med andre ord den siste kampen spilt på det gamle gresset.

Det er forventet at det nye underlaget skal være på plass i god tid til Rio Ferdinands testemonial i august.

Powered by Labrador CMS