glazer

– Har aktivt undersøkt mulighetene for et potensielt salg siden i sommer

Publisert Sist oppdatert

– Glazer-familien har aktivt undersøkt mulighetene for et potensielt salg av Manchester United siden sommeren, skriver troverdige James Ducker fra Daily Telegraph, som har denne informasjonen fra kilder tett på prosessen.

Det skal ifølge de samme kildene være ventet at noen av partene som kom med bud på Chelsea kan komme til forhandlingsbordet.

Glazer-familien skal være åpen for mindre investeringer, men skal være lite villige til å gi fra seg kontroll over klubben om det ikke er snakk om et fullstendig salg, ifølge Ducker.

Nyheten kommer bare noen uker etter en lignende annonsering fra Liverpool-eierne Fenway Sports Group – som i likhet med Glazer-familien var blant arkitektene bak forsøket på å få i stand en europeisk superliga i fjor – men United skal altså ha sett på mulighetene for dette i flere måneder.

Det sies ikke noe om Liverpool-annonseringen kan ha påvirket timingen for Uniteds pressemelding om dette.

Mulighetene for at det hele kan gå raskt avvises ikke, men samtidig regner kilder det som usannsynlig at United får et formelt tilbud før jul.

Chelsea v Watford - Premier League
KJØPTE CHELSEA TIDLIGERE I ÅR: Todd Boehly.

Daily Mail har også skrevet om Glazer-familiens planer, og nevner flere mulige grunner til at dette skjer nå:

  • At Superligaen ikke ble noe av.
  • Salget av Chelsea tidligere i år, siden det satte en målstokk for hva en storklubb i Premier League verdt, men også viste at det er investorer der ute som er villige til å bruke flere millarder.
  • At Liverpool nå er til salgs.
  • Newcastle som ny potensiell maktfaktor.
  • Behovet for å gjøre betydelige grep når det gjelder Old Trafford.
  • Supporterprotester.

Vi har også andre steder sett det svake pundet bli nevnt som en mulig grunn til at det nå kan være vilje til å investere.

Powered by Labrador CMS