garysain

– United er et bedre kjøp enn Liverpool

Publisert Sist oppdatert

Både Liverpool og Manchester United ser ut til å være til salgs denne vinteren.

Gary Neville liker definitivt den ene av de to klubbene bedre enn de andre, men insisterer i et Sky Sports-intervju på at han uttaler seg objektivt når han påstår at potensielle kjøpere vil se på United først, og så Liverpool.

– Jeg ønsker ikke å være respektløs mot Liverpool i det hele tatt, fordi de er en enorm fotballklubb. Når du ser på toppen av engelsk fotball når det kommer til seertall, fans og kommersielle inntekter, så er det Manchester United og Liverpool som er helt på toppen. Glem det faktum at Manchester City akkurat på dette tidspunktet skaper høyere inntekter, for med tradisjonelle virkemidler er Manchester United og Liverpool landets soleklart største klubber.

– Manchester United vil være mer ettertraktet, og vil oppnå en høyere pris, enn Liverpool. Hvis ikke Liverpool allerede har noe i boks, så tror jeg at de må vente litt fordi jeg tror kjøpere vil gå til United først, om det ikke er en Liverpool-fan noe sted som er veldig rik, og som er lojal mot Liverpool.

– Men jeg tror at om du setter begge mulige kjøp opp mot hverandre, så ville du valgt Manchester United, og det sier jeg ikke fordi jeg er partisk som Manchester United-fan.

Neville mener Liverpools situasjon per nå er bedre, men at potensialet gjør United mer attraktivt.

– Liverpool er i en bedre posisjon på og utenfor banen for øyeblikket, men en kan ikke se bort fra Manchester Uniteds størrelse. Når en ser på kommersielle inntekter, så er Manchester United et bedre kjøp. Jeg tror at en potensiell eier vil tenke at hvis både Manchester United og Liverpool får gjort ting riktig både på og utenfor banen, så vil Manchester United være større.

Powered by Labrador CMS