Get viser Premier League!

Har kommet til enighet med TV2 om distribusjon av Premier League.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere i dag viste vi til en artikkel i Kampanje, der det ble hevdet at Get og TV2 var blitt enige om en avtale. Dette bekreftes nå i en pressemelding fra Get.

Her gjengir vi denne i sin helthet:

TV2-avtalen i boks

Premier League og TV2 HD til Get-kunder

Oslo, 31. mai 2010 ─ Get og TV 2 har i dag inngått en avtale som gir Get rett til å distribuere Premier League de neste tre årene. Dette betyr at TV 2 Premier League HD vil være tilgjengelig for Gets kunder i god tid før sesongstart 14. august.

Get og TV 2 har også inngått avtale om distribusjon av TV 2 HD, og kanalen vil inngå i grunntilbudet til alle Get-kunder med en HD-Get Box.

– Get har tradisjon for å tilby alle de store fotballigaene og mesterskapene, og vi har mange fotballtilhengere blant våre kunder. Premier League er en svært attraktiv liga, og våre fotballinteresserte kunder kan nå gå sommeren trygg i møte med forvissning om at de engelske storkampene leveres gjennom Get-boksen også de neste tre årene, sier Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get.

Prisen for TV2 Premier League HD (tre kanaler) hos Get vil være 199 kroner per måned.

For kunder som ønsker TV2 Sport i tillegg er samlet pris 299 kroner i måneden.

– Vår ambisjon er å gjøre Premier League tilgjengelig for hele det norske publikum. Vi vet at Get har mange fotballfans, og gjennom denne avtalen når TV 2 ut til enda flere tilhengere av Premier League, sier TV2s konsernsjef Alf Hildrum.

Med den nye avtalen befester Get sin posisjon som ledende tilbyder av norsk og internasjonal toppfotball i HD kvalitet. Selskapets kunder har tilgang til alle de største ligaene og mesterskapene:

  • Premier League (TV 2 Premier League HD)

  • Fotball-VM (TV 2 og Viasat4/Viasat Fotball samt Viasat Sport HD)

  • La Liga (Canal+ Sport HD)

  • Serie A (Canal+ Sport HD)

  • Champions League (Viasat4/Viasat Fotball samt Viasat Sport HD)

  • UEFA Europa League (Viasat4/Viasat Fotball samt Viasat Sport HD)

  • Tippeligaen (NRK,TV 2 Sport og TV 2 Zebra)

  • Norgesmesterskapet/Cupen (TV 2 og NRK)

TV 2 oppretter tre nye kanaler eksklusivt for Premier League. Hovedkanalen TV 2 Premier League HD vil sende 24 timer i døgnet. Sendingene vil bestå av direktesendte kamper, engelskproduserte programmer og egenprodusert materiale fra TV 2-sporten. I tillegg opprettes ytterligere to kanaler, TV 2 Premier League HD2 og TV 2 Premier League HD3, som vil være rene eventkanaler som sender direktesendte kamper.

Powered by Labrador CMS