The Times: – United vil ha Pochettino

Gary Neville mener Mauricio Pochettino bør stå øverst på ønskelisten til Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Først skal United ansette en midlertidig manager etter José Mourinho. Så skal de bruke tiden frem til sommeren med å finne den permanente løsningen. Det offentliggjorde klubben tirsdag.

Men hvem kan bli den permanente løsningen?

The Times skrives tirsdag at Tottenhams Mauricio Pochettino er Uniteds førstevalg.

Det er noe Gary Neville stiller seg bak.

Den tidligere United-backen ble intervjuet direkte på Sky Sports kort tid etter at José Mourinho fikk sparken som United-manager.

Der lanserte han Pochettino som sin favoritt til den ledige jobben.

– Jeg var heldig nok til å tilbringe to-tre dager på treningsfeltet til Tottenham, og for meg er han den mest ideelle kandidaten, sa Neville.

– Manchester United har forsøkt managere som har vunnet europeiske cuper, managere som har vunnet ulike ligaer, og managere som har gjort det bra i Premier League.

– Jeg mener at de trenger en som kan dekke de tre viktigste prinsippene i denne klubben – utvikle unge spillere, spille underholdende fotball og vinne fotballkamper.

– Folk sier at han ikke har vunnet trofeer i Tottenham, men med tanke på at han i netto ligger på 29 millioner pund kunne han ikke gjort mer. Han har gjort en fantastisk jobb, og jeg mener han er den som stikker seg ut.

– Som person tror jeg han passer den profilen Manchester United trenger.

United har bekreftet at de kommer til å ansette en midlertidig manager ut sesongen. Hvem dette blir er fortsatt uklart, men i engelsk presse har navn som Michael Carrick og Nicky Butt allerede blitt utelukket.

Powered by Labrador CMS