– Null tro på poeng

Lederen i Fulhams norske supporterklubb vil at Berbatov skal vrakes mot United, og troen på poeng er helt fraværende.

Publisert Sist oppdatert

Lagene under nedrykksstreken puster Fulham, lørdagens motstander, i nakken. Mats Bjørnstad, leder i den norske Fulham-supporterklubben, er skeptisk til det som foregår på Craven Cottage for tiden.

– Er dessverre ikke mye fremgang i spillet. Vi har tatt to seiere, men det har vært mot Stoke og Crystal Palace som ikke akkurat har levert i år. Vi må opp mange hakk, hvis ikke blir vi fort liggende i nedrykksstriden, sier Bjørnstad til United.no.

Martin Jol ser kanskje ut som en usedvanlig trivelig fyr, men han er ikke den mest populære blant Fulham-fansen, og mange Fulham-fans ønsker nå å se nederlenderen forlate Craven Cottage.

– Veldig mange har mistet fullstendig troen på Jol. Vi var veldig svake de 10 siste kampene forrige sesong, så tar man med de har vi nå gått en halv sesong uten å imponere noen.

inni_sak_dimitar_berbatov_fulham

– Berbatov er fantastisk på sitt beste, men har hatt en veldig dårlig start på sesongen. Folk blir fort lei det dårlige kroppsspråket når prestasjonene uteblir.

Brede Hangeland ser ikke ut til å rekke helgens oppgjør. Hvor savnet tror du nordmannen blir, og hvilke elleve forventer du at Jol sender utpå?

– Hangeland har slitt veldig i starten av sesongen, men på sitt normale nivå er nordmannen en viktig brikke, så han blir selvfølgelig savnet. Jeg ville gjerne sett Stekelenburg – Riether, Hughes, Amoribieta, Richardson – Parker, Boateng – Kasami, Ruiz, Kačaniklić – Bent. Men er helt sikker på at Sidwell og Berbatov starter.

United virker ikke like fryktinngytende som forrige sesong, men står nå med seks kamper uten tap. Hvor sterk er du i troen på poeng? 

– Så dårlige som vi er fortiden har jeg dessverre null tro på poeng.

Her kan hjemmesiden til Fulhams norske supporterklubb besøkes.

Powered by Labrador CMS