– Cupen betyr mye for oss

Ryan Giggs er fast bestemt – i år skal FA-cupen vinnes!

Publisert Sist oppdatert

Ettersom ligaen og Champions League bare blir viktigere og viktigere, har det blitt hevdet at FA-cupen har mistet mye av prestisjen sin. Det motbeviser Ryan Giggs, som strålte i 4-1-seieren over Fulham med scoring og målgivende pasning. Han sier at mange av United-spillerne er desperate etter å ta med seg pokalen tilbake til Old Trafford for første gang siden 2004.

– FA-cupen betyr mye, men vi har ikke gjort det så bra som vi hadde ønsket de siste åtte eller ni årene. Med den gode historien vi har i turneringen bør vi nå finaler oftere. Forhåpentligvis gjør vi det i år, sier Giggs til ESPN ifølge ManUtd.com.

Og det virket som United mente alvor mot Fulham. Det var aldri noen tvil om hvem som skulle avansere til neste runde etter at Giggs hadde sendt United i føringen på straffespark etter tre minutter.

– Den tidligere scoringen hjalp oss, sier målscoreren selv.

– Når vi spiller på Old Trafford ønsker vi å ta en tidlig ledelse, holde på ballen og få kampen inn i vårt spor. Vi kunne ha vært mer effektive og kliniske foran mål, men vi gjorde opp for det etter pausen. Da klarte vi å utnytte sjansene våre, sier Giggs.

Motstanderen i femte runde trekkes klokken 18.45 søndag kveld. United.no vil naturligvis følge trekningen.

Powered by Labrador CMS