Tre av fire: Ikke start med Pogba

Omdiskutert også i hjemlandet.

Publisert Sist oppdatert

Paul Pogba har hatt en variabel sesong i United-trøya.

Han var vår beste spiller i en større periode på høsten, og dere lesere kåret han hele tre ganger som månedens spiller denne sesongen i en kåring sammen med oss i Supporterklubben.

Det var like bra som David de Gea.

Samtidig har han hatt perioder hvor han har vært mindre god, og i februar, i perioden da United ble slått ut av Sevilla i Champions League, var han direkte svak. Han startet derfor ikke i noen av de to Sevilla-kampene.

Nå er også plassen hans fra start for Frankrike i fare, spesielt etter en lite imponerende treningskamp mot Italia forrige uke.

Supporterklubben laget en speiderrapport på ham den kvelden, og vår journalist Anders Zerener var ikke imponert.

«…forventer man gjerne mer fra en spiller av Pogbas kaliber», skrev han.

Les hele speiderrapporten her.

I Frankrike var man heller ikke imponert. Avisa Le Parisien ga ham 3,5 på børsen på en skala fra 1 til 10, mens L’Equipes 4 av 10 var det dårligste til en enkeltspiller i kampen.

Magasinet France Football spurte derfor konkret: Bør Paul Pogba starte i fotball-VM?

7.000 svarte i undersøkelsen, og hele 73 prosent sa nei.

Frankrikes trener, Didier Deschamps, ga imidlertid sin fulle tillit til Pogba etter kampen, selv om han understreket at United-spilleren måtte heve seg og også understreket at han har mange alternativer på midtbanen.

– Han lyktes ikke med alt, men han hjalp laget med å være godt organisert. Jeg stiller ikke spørsmål ved Pauls potensial. Hvis jeg hentet ham inn i troppen så er det fordi han er uvurderlig for meg. Jeg vet hva han kan, men han må heve seg. Jeg har imidlertid tillit til ham, som jeg har til alle spillere, sa han.

 

Pogba og Frankrike møter USA til generalprøve før VM kommende lørdag.

Powered by Labrador CMS