Nektet å svare på United-spørsmål

Publisert Sist oppdatert

Frank Lampard ønsket ikke å snakke om Manchester Uniteds rolle i «Project Big Picture» og forslaget om en europeisk superliga på og ønsket kun å diskutere den sportslige utfordringen som venter når Chelsea reiser til Old Trafford.

– Det handler ikke om at jeg ikke vil unngå spørsmålet, men jeg vil ikke kommentere noe jeg ikke har innsikt i, svarte Lampard på pressekonferansen i London.

Der ble han spilt opp av journalister fra hovedstadspressen som omtalte United som uforutsigbare og listet opp lagets negative hjemmestatistikken under Ole Gunnar Solskjær.

– Du så hvordan de fikk et fantastisk resultat i Paris. Det blir helt sikkert en tøff kamp, sa Lampard, som enn så lenge har en dårlig statistikk mot United.

GAMLE KJENTE: Ole Gunnar Solskjær og Frank Lampard på sidelinjen på Old Trafford.

Med United-seier på lørdag blir han den første Chelsea-manageren som har tapt alle sine tre første ligakamper mot United. Han tok imidlertid forrige stikk da Chelsea tok seg til FA-cupfinalen i juli.

– Hele ligaen er uforutsigbar. United er et godt lag. Vi møtte dem flere ganger forrige sesong, så det vet vi alt om.

Bortsett fra unge Billy Gilmour har ikke Chelsea én eneste skade.

Flere av nysigneringen trener imidlertid kamptrening, og på pressekonferansen snakket Lampard blant annet om at Hakim Ziyech trenger flere minutter før han er kampklar.

NY: Timo Werner er ny på Stamford Bridge.

Timo Werner, Thiago Silva, Ben Chilwell og Kai Havertz ventes derimot å starte mot United.

– Vi har hentet seks nye spillere som skal spille på førstelaget. Mange av dem har skader og flere av dem er yngre. Jeg vet at dette er noe som vil ta tid. Vi hadde ingen oppkjøring, og derfor forventer jeg at vi skal bli bedre, sa Lampard.

Chelsea innledet Champions League-turneringen med 0-0 mot Sevilla på Stamford Bridge tirsdag. I Premier League har de tatt 8 av 15 mulige poeng. Sist ble det 3-3 mot Southampton.

Powered by Labrador CMS