Ryktesaker, uke 49

Denne mannen er ønsket av Steve Bruce.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 11. desember:

13.23: The Telegraph skriver at Steve Bruce ønsker å signere Sam Johstone på lån, som sin første signering som hovedtrener for klubben.

Klubbene skal være i samtaler, og det er snakk om en låneavtale ut sesongen.

Lørdag 10. desember:

12.35: MEN mener å vite at Atalanta sitt stjerneskudd Franck Kessie foretrekker United over Liverpool. Jurgen Klopp skal stå klar med sjekkheftet allerede i januar, men den unge ivorianeren skal tidligere ha sagt at Manchester United er favorittklubben hans.

Franck Kessie sin Wikipedia-profil kan du se her.

Fredag 9. desember:

08.22: HITC Sport er vel ikke den nyhetskilden vi stoler mest på, men de melder i alle fall at United er en av flere klubber som ønsker å signere Kylian Mbappe. 17-åringen har imponert stort for Monaco i det siste, og United, Arsenal, City, Tottenham og West Ham har alle vist interesse for den franske spissen. Juventus og Atlético Madrid skal også ha speidet på ham.

08.18: Memphis Depay kobles med Everton, og The Sun skriver om Liverpool-klubbens interesse for både nederlenderen og Morgan Schneiderlin.

Torsdag 8. desember:

16.50: Sport Witness refererer til italienske Il Messaggero når de skriver at Lazio-stopper Stefan de Vrij nærmer seg Manchester United med stormskritt. Ifølge avisen skal han være klar for å signere ved sesongslutt ettersom han ikke fornyer kontrakten sin med Lazio. Spilleren, som også er ønsket av Chelsea, Manchester City og AC Milan, skal koste €35 millioner.

09.00: Southamptons Jose Fonte hadde nok fort vært United-spiller om Jose Mourinho hadde klart å selge unna en spiller til i sommer, men kan kanskje være aktuell likevel? Han sier nå at han har fått vite fra Southampton at de ikke kommer til å tilby ham en ny kontrakt. Hans nåværende kontrakt med Southampton går ut sommeren 2018.

07.20: Celtic-manager Brendan Rodgers sier at det er uaktuelt å selge Moussa Dembele i januar, skriver Daily Record. Dembele har vært koblet til United den siste tiden.

07.00: United vil lytte til bud på Marouane Fellaini i januar, men et utlån er ikke aktuelt. Det er kun klubber som kommer med bud på permanente overganger som vil vurderes, skriver Daily Mail.

Onsdag 7. desember:

15.20: talkSPORT viser i dag til såkalte «rapporter i Portugal», hvor det hevdes at Manchester United følger nøye med på Benfica-backen Nelson Semedo. Av Diario de Noticias fremgår det at United hadde speidere til stede for å sjekke spilleren nærmere etter i sømmene da Benfica i går kveld møtte Napoli i Champions League.
Den 23 år gamle, Lisboa-fødte forsvareren, er kontraktsbundet frem til 2021. Ifølge kilden er kontrakten hans utstyrt med en minimum utkjøpsklausul på £50 millioner. Likevel antas det at Benfica ikke vil stå så veldig hardt på dette kravet om United skulle legge inn et bud til sommeren. Semedos Wikipedia-profil.

07.45: Både Memphis Depay og Morgan Schneiderlin har den siste uken blitt koblet til Everton, og kanskje er de nærmere enn overgang enn noen er klar over.
Scottish Sun melder nemlig at representanter for United og Everton møttes til samtaler i styrerommet på Goodison Park forut for søndagens kamp. Der skal de ha diskutert kontraktsbetingelser for den nevnte United-duoen.

Tirsdag 6. desember:

20.19: Antonio Rudiger er en lovende midtstopper. Ifølge Daily Mail er United, Chelsea, City og Liverpool alle interesserte i den tyske 23-åringen, og salg kan bli aktuelt av økonomiske grunner selv om Roma i utgangspunktet er lite lystne på å slippe spilleren.

20.10: Sport Witness analyserer ofte hva andre skriver, men har også egne kilder, blant i Brasil. Nå hevdes det at United er interessert i Internacional-midtbanespilleren Ramon Carvalho. En United-speider skal ha blitt veldig imponert over det han gjorde i en ungdomsturnering, og 19-åringen blir heller ikke dyr siden klubben bare ga han en ettårskontrakt.

16.26: London Evening Standard melder at West Ham vurderer å gjøre et forsøk på å hente Marouane Fellaini til klubben på lån.

08.25: Benficas svenske midtstopper Victor Lindelöf har i den senere tid blitt linket til Manchester United. Det spørs likevel om det kan bli noen handel, for nå uttaler 22-åringens agent, Hasan Cetinakaya, til portugisiske A Bola (via Daily Mail), at Lindelöf verken ønsker å skriver under for United eller noen annen klubb. Kort sagt, han har ingen interesse av å flytte på seg.

07.50: Det er ingen hemmelighet at Southampton-stopperen Jose Fonte tidligere har vært i Uniteds søkelys. Hvorvidt han er det fremdeles, er usikkert, men om så er vil det være mulig å hente ham i januar.
Den 32 år gamle portugiseren har ifølge The Guardian takket nei til Southamptons tilbud om en ny kontrakt, og fått beskjed om at klubben er villig til å selge allerede i kommende overgangsvindu. Forutsetningen er at eventuelle bud overstiger £5 millioner.

Mandag 5. desember:

16.38: Daily Telegraph skriver at Morgan Schneiderlin er høyt oppe på Tony Pulis’ ønskeliste. WBA ligger i øyeblikket på sjuendeplass, ett poeng bak United.

Artikkelen er skrevet av John Percy, som vanligvis har god kontroll på hva som rører seg i Midlands-fotballen. Så får vi se om Mourinho i så fall vil slippe franskmannen om det kommer et tilbud.

10.00: Manchester United var i sommer interessert i å hente Borussia Dortmund-spiss Pierre-Emerick Aubameyang til Old Trafford. Det lyktes, som vi vet, ikke.
Nå mener imidlertid The Telegraph at klubben har fått en aldri så liten «boost», gjennom uttalelser fra spilleren selv:
– Jeg vet ikke om jeg kommer til å bli (i Dortmund). Det eneste jeg tenker på akkurat nå er å spille god fotball. Jeg ønsker å yte mitt beste og å vinne titler. Fotballen er det eneste jeg tenker på, og ingenting annet.

Til dette lyder avisens kommentar: – Om ikke dette er en «bønn om å hente meg», da er det ingenting som er det.

Så kan vi andre diskutere om The Telegraph er inne på noe her, eller om de strekker strikken i lengste laget.

Powered by Labrador CMS