Ryktesaker, uke 45

OPPDATERT 19.35 Skal Sir Alex endelig få kloa i Wesley Sneijder og Karim Benzema?

Publisert Sist oppdatert

United.no samler alle ryktesakene i én enkelt sak. Så dere som liker rykter, raskt finner dem og alle andre som ikke er like glad i rykter enkelt kan holde seg unna.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 11. november:

19.35 Metro gjengir i dag franske L’Equipe, der Karim Benzema sier han ønsker seg mer spilletid. En misfornøyd Benzema kan ifølge avisen åpne opp for en overgang til United, dersom Sir Alex Ferguson fortsatt er interessert i den franske spissen.

09.15 Wesley Sneijder er – ifølge Express – frustrert over Inter, som ikke har gitt ham tillit etter den siste lyskeskaden. Nå skriver avisen at nederlenderen vurderer å flytte på seg i januar. Om Ferguson fortsatt er interessert, gjenstår å se…

Fredag 9. november:

09.15 At Sir Alex følger Blackpools Tom Ince nøye, er kjent fra før. United-manageren er imidlertid ikke den eneste som viser interesse for den fotrappe vingen. I alle fall melder Daily Mail at det tetner seg til av klubber som ønsker å ta opp kampen. Selv om United fortsatt regnes som favoritter til signaturen hans, har også Tottenham og Newcastle dukket opp i autografkøen.Inces kontrakt med Blackpool utløper for øvrig til sommeren.08.25 Daily Mail skriver i dag at United trapper opp jakten på Celtics kenyanske midtbanemann, Victor Wanyama. Det er 21-åringens storspill i onsdagens Champions League-oppgjør mot Barcelona som visstnok ligger til grunn for den fornyede interessen for en spiller som allerede i sommer ble aet til en overgang til Old Trafford. Wanyama var den store spilleren og scoret ett av målene da Lionel Messi & co. onsdag kveld overraskende ble sendt hjem fra Celtic Park med halen mellom beina. Kenyanerens opptreden førte til at SAF-broder Martin, som fulgte kampen fra tribuneplass, sporenstreks tok kontakt med sine foreldres mest berømte avkom. Og dermed begynte ballen å rulle for alvor. Ifølge kilden vurderer Sir Alex nå å friste The Bhoys med £12 millioner i bytte for den defensive midtbanespilleren. NB: Beløpet ligger £13 millioner under Celtic-manager Neil Lennons verdivurdering av den samme spilleren(!).

Torsdag 8. november:

Ryan Shawcross er en ettertraktet herremann, og Tony Pulis er kjent med tanken på at den knallharde midststopperen en dag kan forsvinne.– Vi håper og ber om at Ryan blir i Stoke resten av livet. Men dersom en topp tre-klubb kommer og banker på døren, og betaler den nødvendige summen, kan vi ikke stille oss i veien for et salg. Aldri i livet, sier Pulis til talkSport.Pulis har imidlertid et lite håp om at en ny langtidskontrakt skal skremme Manchester United og andre interessenter unna.– Jeg blir overlykkelig om vi får gjennom denne avtalen, sier Pulis – som har tilbudt Shawcross ny seksårskontrakt.

Onsdag 7. november:

12.10 Portos colombianske vingfenomen, James Rodriguez, er tilbake i ryktespaltene – utvilsomt på grunn av Nanis tilsynelatende usikre posisjon på Old Trafford. Dersom det skulle vise seg at United virkelig går for 21-åringen, må imidlertid klubben hoste opp store beløp. Denne fantastisk oppsiktsvekkende opplysningen fremkommer i dagens Daily Mail, som mener å vite at Porto ikke vil slippe ham for under £36 millioner. 11.57 The Star skriver i dag at Liverpool håper å sikre seg Herenveens Filip Djuricic fra like under nesetippen på Sir Alex Ferguson. Avisen hevder at den 20 år gamle serberen lenge har vært i United-managerens søkelys, og til og med var på prøvespill på Carrington i 2009. Det antas at det den gang var problemer med å skaffe ham arbeidstillatelse som hindret en overgang fra Radnički Obrenovac, noe hans nåværende klubb, Herenveen, dro den hele og fulle nytten av.

Tirsdag 6. november:

12.00: Portos James Rodriguez er et hett navn i fotball-Europa, og en United-speider så ham i aksjon fredag kveld mot Maritimo. Da scoret den søramerikanske Cristiano Ronaldo to mål selv og la opp til ett. Porto har imidlertid fastslått at prisen hans er 36 millioner pund, noe som skal ha overrasket United. Sist de sjekket var prisen nemlig bare 24 millioner pund, skriver Daily Mail. Det ser imidlertid ut som om han kan ha reforhandlet kontrakten sin siden den gang.

08.10: Ryktene rundt Thomas Ince’ mulige overgang til United tiltar i styrke. Blackpool mistet jo manager Ian Holloway før helga, og det kan bety at vingen også forlater Blackpool i løpet av sesongen. Ince, som er sønnen til legendariske Paul Ince, kan bli erstatteren for Nani, skriver Daily Mirror. Ifølge avisa har flere av Uniteds viktigste speidere sett Ince i aksjon. Kantspilleren spiller også på det engelske U21-landslaget.

Mandag 5. november:

19.55: Ifølge Sky Sports skal alle parter ha kommet til enighet om en utlånsavtale for Robert Brady til Hull. Brady tilbragte fjoårssesongen hos tigerne og spilte 39 kamper. Han kan være klar allerede til tirsdagens kamp mot Wolverhampton.

12.00: Tom Cleverley hadde vellykkede utlån i Leicester, Watford og Wigan før han slo seg inn på United-laget. Nå ser det ut som om Michael Keane og Jesse Lingard gjør det samme. De kommer i alle fall til å reise til Leciester på utlån, skriver Sky Sports. Leicester ligger på 4. plass i Championship, og kjemper dermed om opprykk til Premier League denne sesongen.

11.30: Lucas Moura, som var høyaktuell for United i sommer, har gjentatt at det ikke var penger som var årsaken til at han valgte Paris St. Germain. I stedet handlet det om franskmennenes satsing og de andre brassene som allerede var i klubben, har han uttalt ifølge flere engelske medier. Moura reiser til Frankrike etter at årets sesong i Brasil er over.

Powered by Labrador CMS