FEBRUAR: Månedens spiller, månedens huff, det vi aldri glemmer, det vi glemmer og det som kanskje stod på blokka til Louis van Gaal.

Supporterklubben oppsummerer heretter hver måned for United, og slik endte februar.

FEIRING: Martial, Lingard og Mata feirer franskmannens mål mot Stoke.

• Chelsea – United 1-1 (Bestemann: De Gea)
  • Sunderland – United 2-1 (Bestemann: Martial)
  • Midtjylland – United 2-1 (Bestemann: Romero)
  • Shrewsbury – United 0-3 (Bestemann: Mata)
  • United – Midtjylland 5-1 (Bestemann: Memphis)
  • United – Arsenal 3-2 (Bestemann: Rashford)

MERK: United vant altså alle de tre hjemmekampene i februar, og scoret 11 mål på disse. Borte ble det en seier, en uavgjort og to tap. Avstanden opp til 4. plass var fem poeng da januar ble til februar. Nå er den tre poeng, men City, på plassen foran, har også én kamp til gode på United.

På blokka til Louis…:

• vangaalmidtStrålende kamp mot Stoke.
  • Hvorfor byttet jeg inn Memphis på tampen mot Chelsea?
  • Det jeg sa i pausen mot Sunderland, det må jeg aldri si igjen.
  • Wayne ute i et par måneder? Når skal dette egentlig gi seg? David skadet på oppvarmingen? Anthony skadet på oppvarmingen? Hva er det egentlig som skjer?
  • Nei, det er ikke alltid deilig å være nederlandsk i Danmark.
  • Alle ønsker meg vekk.
  • Jeg har løsningen: Donald, Marcus, Joe, Timothy, Donald og James – kom her alle sammen!
  • Bra mot Shrewsbury.
  • Bedre mot Midtjylland. Takk, Marcus!
  • Enda bedre mot Arsenal. Takk, Marcus.
  • Ja da, dette kan jeg.
  • Alle ønsker meg ikke vekk likevel, jo.

Det vi aldri glemmer:

* Målene til Marcus Rashford.

* Fallet til Van Gaal.

* Teknikken til Memphis Depay:

Det vi kanskje aldri glemmer:

* De enorme skadeproblemene
* Ropene etter Van Gaals avgang, spesielt etter bortetapet mot Midtjylland.

Det som hadde gjort måneden bedre:

WATFORD, ENGLAND - NOVEMBER 21: Memphis Depay of Manchester United in action during the Barclays Premier League match between Watford and Manchester United at Vicarage Road on November 21, 2015 in Watford, England. (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)
Memphis Depay.

* At Memphis Depay hadde lyktes med pasningen til Morgan Schneiderlin da vi kontret mot dem i siste minutt, slik at vi hadde gjort 2-0 i stedet for at det ble 1-1 med en gang.
* Om vi ikke hadde sviktet så totalt i 2. omgang mot Sunderland.
* Eller at vi sviktet så totalt også i 2. omgang mot Midtjylland borte.
* Noen færre skader eller at noen flere av de skadde kom tilbake.

Månedens spiller (fra lesernes spillerbørs):

1. David de Gea 7,05
  2. Memphis Depay 6,96
  3. Anthony Martial 6,63
    (krav: Må ha fått karakter i over halvparten av kampene)

MEN MERK: Marcus Rashford med 8,8 i snitt etter sine to første kamper.

Månedens huff (fra lesernes spillerbørs):

1. Michael Carrick 5,73
  2. Jesse Lingard 5,75
  3. Chris Smalling 6,02

Verdt å merke seg:

lingardmata

* 22 spillere spilte minst 30 minutter i en kamp i løpet av februar, fire mer enn 18 som var det samme tallet for januar. Det sier sitt om skadeproblemene at i august så var det kun 14 spillere som fikk mer enn 30 minutter i de seks kampene som da ble spilt.

* Marcus Rashford, Timothy Fosu-Mensah, Joe Riley, Regan Poole og James Weir debuterte I løpet av måneden.

* For første gang siden september scoret United i samtlige kamper i måneden.