– Fantastisk dag!

Premiership-troféet var ikke mer enn såvidt kommet i hus før Sir Alex begynte å prate om å vinne det på nytt neste sesong.

Publisert Sist oppdatert

Managerlegenden ga med andre ord klart uttrykk for at han ikke akter å hvile på laurbærene denne gangen heller. Tvert imot, nå begynner jobben med å videreutvikle et ungt lag som utvilsomt har potensial til mer heder og ære i årene som kommer.

– Det er først når du holder det (troféet) i hånden at det virkelig går opp for deg at du har vunnet, så dette er en fantastisk dag for oss, sa Fergie til Sky Sports etterpå.

– Så hvorfor ikke vinne det igjen. Vi har jo et ungt lag. Nå står de overfor en skikkelig test for å forsøke å vinne det på ny neste år.

– Å vinne er som en fantastisk livseliksir. Den gir deg dette lille ekstra som gjør at jeg tror laget vil gjøre det enda bedre neste år.

Carlos Tevez var mannen som påførte ligamesterne sesongens andre hjemmenederlag. Han slo til like før pause, og West Ham holdt ut uten altfor store problemer mot et United-lag under pari. Ferguson var likevel ikke villig til å la tap i liga-avslutningen stenke bildet av en strålende sesong.

– Dette er en fantastisk begivenhet og en fantastisk bragd av spillerne og klubben, og jeg er strålende fornøyd. Nederlaget i dag la en liten demper på det hele, men tar ikke glansen av det faktum at vi har spilt den beste fotballen og at vi er landets beste lag, sa Fergie.

Powered by Labrador CMS