Fansens stemme: Hva mener dere?

NY SERIE: Hva forventer du mot Fulham? Og hvem holder du med søndag, Liverpool eller City? United.no spurte dere fans.

Publisert Sist oppdatert

Det er tid for runde 2 av twitterpanelet vårt, den nye serien der vi spør noen av dere fans som er mest aktive på twitter.

Denne gangen har vi to spørsmål – ett om forventningene til Fulham-kampen – og ett om hva dere håper søndag, når våre verste rivaler, Liverpool og Manchester City, møtes.

– Hvilke forventninger har du til Fulham-kampen?

Thomas Enger @engerthomas

– Jeg forventer at United gir bånn gass ut fra start, og at de åpner scoringskontoen ettertrykkelig. De har jo knapt truffet nettmaskene i hele sommer. Det United manglet mot Everton, var litt mer gjennombruddshissighet og skarphet foran kassa. Spillemessig var det ganske bra. Drømmescenario? At RvPersie scorer tidlig, og at både Rooney og Kagawa kommer på scoringslisten. Vi trenger å få i gang alle tre.

Marte Gunleifsen @martefotball

– Jeg forventer større innsats av hele laget i kampen mot Fulham; Mange av spillerne virket rustne i Everton-kampen, særlig syntes jeg at Nani og Rooney kunne gjort det bedre i mange av situasjonene som oppsto. Kanskje vi får se Robin van Persie fra start. Jeg håper også at Carrick blir flyttet tilbake til midtbanen, der han hører hjemme. Forhåpentligvis kan vi slippe midtbanespillere i forsvaret i denne kampen.. Ikke nok med at forsvaret vårt er rimelig ustabilt, men det ødelegger midtbanen også siden Carrick og Valencia blir sårt savnet når de må steppe inn i forsvaret.

Thomas Sporsheim @thomassporsheim

– Forventer at laget har en mer tydelig plan over spillet sitt. Sist var det to møtende spisser i Kagawa og Rooney. Det funket ikke spesielt bra. Rooney må ned som møtende og RVP bør starte som spydspiss. Gjerne Kagawa sentralt på midten! Synest også at Valencia må flyttes opp på høyrekanten og at Rafael må inn på backen. Mer innsats og glød! For laget virket ikke særlig klar for å møte et heltent Everton på bortebane. Skuffet!

Ole Gerhard Sørensen @gerhard83

– Jeg forventer først og fremst at antatte nøkkelspillere som Rooney og Nani viser seg fra en helt annen side enn mot Everton. Nå er sesongen igang! Mest spent er jeg på laguttak og formasjon. Kjøpet av van Persie og Kagawa har gitt Fergie mange muligheter der.

Casper Heiselberg @heiselberg

– Fulham kommer med selvtillid efter 5-0 sejren over Norwich, mens United forhåbentlig finder sin ægte mentalitet og går indtil kampen for at vinde. Sidste år vandt vi begge kampe mod dem og normalt ville jeg satse på at United også ville vinde sikkert. Men United virker ikke skarpe endnu. Jeg tror det kan skyldes en svag pre-season, hvor de måske kunne have trængt sig en træningslejr istedet for en showtour.

– Så min forventning til kampen er at vi hiver en spinkel sejr hjem på 1-0 eller lignende. Jeg tror ikke vi kommer til at dominere kampen. Det er vores forsvar og midtbane lige nu for usikkert til på grund af skaderne.

Logg inn og si din mening om spørsmålene i kommentarfeltet nederst.

– Liverpool og City, våre største rivaler møtes. Hva håper du skjer?

Thomas Enger @engerthomas

– Jeg kommer til å heie alt jeg kan på Liverpool (selv om det kommer til å gjøre vondt), av den enkle grunn at de ikke er gode nok over en hel sesong til å vinne Premier League. Det er svina i blått. Alle som kan ta poeng fra dem, anser jeg som mine venner. Drømmescenario? 3-0 til Pool. To selvmål av Carlos Tevez. OG rødt kort etter 23 minutter.

Marte Gunleifsen @martefotball

– Jeg mener selvsagt at City er en større rival enn Liverpool, og dermed håper jeg selvsagt på det som er best for United – nemlig at Liverpool tar poeng fra City. Om de klarer det er en annen ting..

Thomas Sporsheim @thomassporsheim

– Får håpe at Liverpool vinner, for bredden og kvaliteten der er uansett ikke god nok til å utfordre topp fire slik jeg ser det. Viktigst at City får en på trynet snarest og at de taper mest mulig poeng!

Ole Gerhard Sørensen @gerhard83

– Håper begge taper! Ettersom Liverpool er ganske langt unna å være en gullkandidat håper jeg faktisk på seier til scouserne. Så kan vi ta igjen citys forsprang med en gang.

Casper Heiselberg @heiselberg

– Jeg siger Liverpool vinder af hensyn til ligaen fremfor mit forhold til City!

Logg inn og si din mening om spørsmålene i kommentarfeltet nederst.

Powered by Labrador CMS