Fiorentina v Torino - Coppa Italia Quarter Final

– Aldri lett å forhandle med Fiorentina

Publisert Sist oppdatert

– United vil jobbe med å hente Sofyan Amrabat rett etter de har gjennomført Højlund-overgangen, sa Fabrizio Romano til Uno-podkasten forrige uke.

Nå er Højlund-avtalen bekreftet, og vi kan ifølge italieneren regne med at arbeidet med å hente inn Amrabat intensiveres.

Åpen for United-overgang

United har under Ten Hag hatt en klar filosofi på overgangsmarkedet om at spillerne som kommer til klubben skal ha et klart ønske om å spille for United. Det skal ikke og ikke være økonomiske-faktorer som er den største motivasjonen.

Med det i tankene tror Romano at Amrabat passer inn i den profilen.

– Det er ikke en «done deal», det er fortsatt ikke noe offisielt bud på bordet til Fiorentina, men denne uken vil bli viktig for å starte samtalene. United har hatt noen samtaler med teamet rundt spilleren og etter det jeg forstår er Amrabat lysten på å en overgang til United.

ACF Fiorentina v Torino FC - Serie A
VIL SPILLE I RØDT: Amrabat ønsker seg ifølge rapportene til United.

– Ikke lett å forhandle med

United har allerede brukt rundt 200 millioner euro fordelt på tre spillere. André Onana, Mason Mount og Rasmus Højlund. Dersom Amrabat blir neste mann i rekken, vil det sannsynligvis bli den rimeligste overgangen av disse.

– Jeg tror prisen kan bli rundt 30-35 millioner euro, kanskje litt mindre. Vi må vente å se. Det er aldri lett å forhandle med Fiorentina. Presidenten, Rocco Commissoderes, er veldig sterk i forhandlingene, forteller Romano til Uno-podkasten. 

Det har tidligere vært uttrykt at United ønsker å ha alle overgangene på plass før sesongens første kamp mot Wolverhampton 14. august.

ACF Fiorentina v Udinese Calcio - Serie A

– Har alternativer

Romano understreker at United har andre alternativer og at det skal være en liste med to-tre navn uten at han nevner noen konkrete navn. Han legger også til at det er viktig for United å selge spillere og at Fred og Donny van de Beek må ut for å lage plass til marokkaneren og eventuelt andre spillere.

– Vi får se, det er ikke umulig at det kommer enda flere spillere inn. Jeg tror det kommer an på hvor mange spillere som forlater klubben. De må ta det steg for steg og det neste steget blir nå å fokusere på Amrabat.

romano-tittel
OVERGANGSEKSPERT: Romano delte av sin ekspertise til gutta i UNO-podkasten.

Overgangsvinduet stenger 1. september, så gjenstår det å se om United er med en midtbanekriger fra Marokko rikere, når dørene stenges for internasjonale overganger.

 

Powered by Labrador CMS