Scoret for Sheffield United igjen

John Cofie viser scoringsform i League One. Sjekk de utlåntes prestasjoner her.

Fabio, QPR:

Fabio fikk hele kampen på venstrebacken for QPR, men maktet ikke å hjelpe London-laget til poeng borte mot Manchester City. Det positive, så langt, er imidlertid at Fabio har fått spille alle QPRs kamper så langt, til tross for mange nysigneringer.

Ben Amos, Hull:

Ben Amos har stått alle Hulls fire kamper i Championship denne sesongen, og etter to bortekamper uten seier var Hull tilbake på vinnersporet på hjemmebane i helga. Tidligere United-spiller Chris Eagles ga riktignok Bolton 1-0-ledelse da et frispark fra 30 meter traff muren og lurte Amos, men Hull snudde så til 3-1-seier senere i kampen.

Reece Brown, Coventry:

Brown stod uten tap i Coventry-karrieren sin før helgas kamp, men da røk den fine statistikken. Coventry tapte nemlig 0-1 for Nick Powells tidligere klubb, Crewe Alexandra. Brown pådro seg et gult kort kvarteret før slutt, men fikk spille hele kampen. Det har han fått gjøre i seks kamper i serie og cup denne sesongen, noe som gir verdifull kamptrening i League One.

Sean McGinty, Oxford:

McGinty spilte hele kampen da Oxford røk 0-3 for Leeds i ligacupen i midtuka, men var tilbake på benken da Oxford tapte 1-3 borte mot York i helga. McGinty har dermed fortsatt ikke seriedebutert for League Two-klubben. Sånn sett har ikke leieoppholdet på fjerde nivå vært det helt store så langt.

John Cofie, Sheffield United:

Cofie er i scoringsform, og står nå med mål i to strake kamper for Sheffield United i League One. Forrige uke ble scoringen hans kåret til dagens beste da Sheffield United fikk 1-1 borte mot Colchester. I helga satte han så inn 3-1-scoringen da Sheffield United slo Bournemouth med småpene 5-3. Cofie ble imidlertid byttet ut etter 55 minutter. Han står dermed med to mål på fire seriekamper, selv om han har blitt byttet ut i alle.

Gyliano van Velzen og Luke Giverin, Antwerp:

De to United-unggutta ble sendt til Belgia forrige uke, og debuterte begge fra start borte mot Heist i helga. Det endte bra. Giverin spilte hele kampen, mens van Velzen fikk 89 minutter i 2-1-seieren.

Antwerp står dermed med to seirer og ett tap så langt i belgisk 2. divisjon.