United stiller med gratis busser

Men United- og Everton-fansen i England var ikke helt blide over tidspunktet for semifinalen.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag 23. april klokka 18.15 møtes United og Everton til FA-cupsemifinale på Wembley.

For de to lags supportere skaper det imidlertid visse problemer, skriver The Telegraph. Det er nemlig en stor sjanse for at det sene kamptidspunktet ender med at mange fans må overnatte i London, noe som betyr en del ekstra utgifter.

Samtidig vil omfattende arbeid på jernbanelinjene den helga føre til at færre tog blir tilgjengelig, noe som selvsagt betyr at prisene på det som gjenstår skyter i været. Det siste toget mot Liverpool lørdag kveld har avgang 20.31 engelsk tid, og det siste til Manchester går 21.00 – noe som garantert betyr trøbbel hvis kampen ikke blir avgjort i ordinær tid.

wembley

Talsmenn for både United og Everton mener at kampen IKKE burde vært spilt på Wembley når fotballforbundet ikke samtidlig klarer å legge til rette for fansen.

– For ti år siden ville denne kampen vært spilt på Villa Park. Vi vet at Wembley må tjene penger, men dette er bare nok et eksempel på at de ekte supporterne ofres. (…) Det er en skam, sier George McKane, talsmann for Everton-supporterne.

United svarte imidlertid raskt på fansens problemer fredag.

– På grunn av begrensede muligheter for transport hjem etter kampen har United organisert gratis busser for personer som ønsker å reise fra Old Trafford til Wembley. Takk for støtten deres i hele sesongen, heter det i en uttalelse.

Powered by Labrador CMS