Rashford sentral igjen da United tok seg videre i FA-cupen

Den tettpakkede United-terminlisten fortsatte med hjemmekamp mot Everton i FA-cupens 3. runde fredag kveld.

Der var det til slutt United som kunne juble for avansement etter å ha slått Frank Lampards menn 3-1.

Kun fire minutter var passert da United gikk opp i ledelsen. Rashford fant Antony på blank kasse inne i feltet, som skled inn 1-0-scoringen.

Ti minutter senere utlignet Everton, da Conor Coady fikk pirket inn scoringen etter at ballen gikk mellom beina på David de Gea ved første stolpe.

I det 52. minutt var United tilbake i ledelsen. Et hardt innlegg langs bakken fra Rashford på venstrekanten traff Coady, som ikke maktet annet enn å sette ballen i eget nett.

Kvarteret før slutt trodde Dominic Calvert-Lewin at Everton hadde slått tilbake for andre gang i kampen da han satte ballen i mål, men scoringen ble annullert for en hårfin offside etter en VAR-sjekk.

På overtid fastsatte Rashford sluttresultatet til 3-1 da han fikk muligheten fra straffemerket, etter at Alejandro Garnacho ble felt av Ben Godfrey på vei alene gjennom.

MERK: Trekningen til neste runde er søndag ettermiddag, klokka 17.05.

United: De Gea – Dalot, Varane, Shaw, Malacia (Martinez 77) – Casemiro (Fred 71), Eriksen (Maguire 83) – Antony (McTominay 83), Fernandes, Rashford – Martial (Garnacho 71).

Ubenyttede reserver: Heaton, Lindelöf, Wan-Bissaka, Elanga.