– Han har trolig ikke rett til å kritisere meg

Publisert Sist oppdatert

Lørdag kveld skal United forsøke å slå tilbake etter det skuffende 2-0-tapet mot Arsenal onsdag.

Vi på united.no spår mange forandringer.

Tidligere fredag snakket Ole Gunnar Solskjær om skadesituasjonen og at Sergio Romero skal starte i mål, at Mason Greenwood kommer til å spille fast etter hvert og hva han egentlig mente da han nevnte «Pogbas folk» etter Arsenal-kampen.

– Robin kjenner ikke meg

I den sperrede delen av pressekonferansen handlet det om midtbaneskadene kan ødelegge sesongen, om Paul Pogba (igjen) samt Robin van Persie og Mino Raiola – to personer som har snakket litt ekstra om United de siste dagene.

I tillegg la Solskjær til at Nemanja Matic ikke kommer til å selges i januar, selv om det var ganske åpenbart slik skadesituasjonen er blitt.

LES OGSÅ: RVP: – Jeg skulle ønske han var mer sint

LES OGSÅ: RAIOLA: – United ville ødelagt Maradona, Pelé og Maldini

– Jeg kjenner ikke Robin og Robin kjenner ikke meg, sa Solskjær

– Han har trolig ikke rett til å kritisere min managerstil, og jeg vil ikke endre meg. Det er helt sikkert. Så ja, Robin tok 20-trøya mi (i United), men det er vel også det eneste han kommer til å ta fra meg, sa Solskjær.

Og fortsatte da han ble spurt om Raiola.

– Nei, svarte han på om det var greit at agenter snakket om klubber.

– Jeg kan imidlertid ta en prat med Paul Pogba om akkurat dette. Jeg burde ikke prate om agenter. Agenter burde ikke prate om oss, men han er vår spiller og agenter er ansatt av spillerne. Det er ikke motsatt. Det er ikke agentenes spillere. Det er våre spillere.

Har du sagt til Paul at du er skuffet over agenten hans?

– Jeg kommer ikke til å dele med dere det vi snakker om. Det forblir mellom oss.

– Paul er imidlertid veldig innstilt på å komme tilbake slik at han kan bidra for oss, og det er vanskelig for ham, som skadet, å si noe særlig nå. Han får heller bruke beina til å snakke med når han returnerer igjen.

Måtte stoppe journalistene

Flere ganger i løpet av pressekonferansen måtte nordmannen fortelle journalistene at nå holdt det faktisk med Paul Pogba-spørsmål. De ville nemlig vite alt:

Hva slags skade har han nå, en ny ankelskade? (Nei, beinfragmenter), og at denne siste skaden ble avslørt i forbindelse med Burnley-kampen, da Solskjær først hadde sagt at han trodde franskmannen kunne være tilbake mot Arsenal og enda mer.

Nordmannen gikk lei.

Det store spørsmålet er likevel: Kan disse midtbanesmellene ødelegge resten av Uniteds sesong?

 

Akkurat nå er førstevalget, andrevalget og til en viss del også femtevalget og sjettevalget ved sesongstart ut med skade – Pogba, McTominay, James Garner og Dylan Levitt.

– Det er selvsagt en stor smell, men vi må bare løse det. Da vi startet sesongen hadde vi fire mann til to plasser, etter at vi ikke fant rett mann til rett pris i sommer som enda et alternativ.

– Så kan man leve med at tre rullerer på å spille også, men nå får de holde det gående så godt de kan. Vi kan ikke si til oss selv at vi er slitne nå. Vi må finne en vei ut av det, sa han.

Så bekreftet han at Nemanja Matic ikke selges i januar, og la til at Timothy Fosu-Mensah er et midtbanealternativ når han er tilbake.

– Andreas har også gjort jobben der et par ganger, sa United-manageren.

Powered by Labrador CMS