Får forlate hotellet én gang om dagen

Publisert Sist oppdatert

United forbereder seg nå til søndagens Europa League-semifinale mot spanske Sevilla, og de gjør det ved å trene på hjemmebanen til 3. divisjonslaget Viktoria Köln, en liten bane med plass til 10.000 tilskuere et kvarters kjøretur fra spillerhotellet.

UNITEDS TRENINGSBANE I TYSKLAND: Fra Google Earth.

Tidligere har det blitt rapportert at United-spillerne måtte holde seg inn på hotellet foruten treninger og kamp, men The Times’ United-journalist Paul Hirst skriver at de har lov til en privat luftetur hver dag.

Det betød for eksempel at et par lokale fotballfans fikk en selfie (med sosial avstand) med Anthony Martial onsdag.

United-spillerne har imidlertid ikke lov til å vandre fritt rundt på hotellet. I stedet har United okkupert to hele etasjer der, og når de får levert mat så er det bare et begrenset antall hotellansatte som får levere den og de får aldri nærme seg United-spillerne mer enn to meter. De får så heller ikke rydde opp etter United-spillerne før de har spist ferdig og forlatt spisesalen.

For å ha noe å bedrive tiden med er det selvsagt ordnet et spillrom, med snooker, flere playstations og bordtennis.

Andreas Pereira skal være den beste bordtennis-spilleren, og Fortnite skal være det foretrukne spillet på playstation, ifølge The Times – selv om Paul Pogba onsdag annonserte at han var medlem i et Call of Duty-lag.

Gutta skal også ha tilgang på et basketball-spill som de fleste av oss kjenner fra tivoli, der man konkurrerer i å treffe kurven flest ganger i løpet av kort tid.

Med høy varme i Köln-området for tiden har Ole Gunnar Solskjær flyttet treningsøktene til litt senere på dagen for å slippe unna den verste varmen.

FRA UNITED-TRENINGEN: Slik så det ut dagen etter kvartfinaleseieren mot FC København.

Foreløpig viser heldigvis langtidsvarselet at det trolig ikke blir fullt så varmt søndag kveld, noe som kan bety 23-24 grader i stedet for 30 eller mer.

Gressteppet på treningsbanen skal ifølge The Times også være i strålende slag, slik at United ikke skal ha altfor mye å klage på selv om fasilitetene på 3. divisjonsanlegget selvsagt ikke holder Carrington-nivå.

Les hele saken hos The Times her.

Powered by Labrador CMS