Real Sociedad v Real Betis - LaLiga Santander

Store skadeproblemer før den avgjørende gruppespillkampen

Publisert Sist oppdatert

Manchester United tar turen til Reale Arena i San Sebastián torsdag for den avgjørende kampen i kampen om gruppeseieren i gruppe E.

I tidligere sesonger har det vært slik at både vinneren og andreplassen går videre til utslagsrundene. Nytt før denne sesongen er at det kun er vinneren av gruppen tar seg direkte videre til åttendedelsfinalen, mens laget som blir nummer to må gjennom en play-off-runde mot et av lagene som blir nummer tre i sin gruppe i Champions League.

En av de lokale avisene i San Sebastián, Diario Vasco, skriver at hele syv førstelagsspillere er skadet og ikke var tilstede på trening verken mandag eller tirsdag.

Ander Barrenetxea, Mikel Oyarzabal, Aihen Muñoz, Umar Sadiq, Momo Cho, Takefusa Kubo og David Silva alle var borte fra trening og kan miste kampen mot Manchester United torsdag. 

Sport Witness har gjengitt rapportene fra den baskiske avisen som sier at det kun er David Silva som har en sjanse til å rekke torsdagens kamp og at manager Imanol Alguacil har en stor utfordring med å komponere et slagkraftig mannskap i kampen om gruppeseieren.

Real Sociedad kommer til kampen mot United etter å ha tapt 2-0 hjemme mot Real Betis søndag.

Powered by Labrador CMS