– Høres ut som en Champions League-trekning

Publisert Sist oppdatert

United fikk muligens den verste motstanderen de kunne få da Europa League-trekningen ble unnagjort mandag. United skal møte Real Sociedad i 16. delsfinalen av turneringen. Ole Gunnar Solskjær sier til klubbens hjemmeside at det høres ut som en Champions League-trekning.

– Det høres ut som en Champions League-trekning, og det er definitivt en trekning som holder deg på tærne. Det er et lag som topper La Liga og er foran lag som Atlético Madrid, Real Madrid og Barcelona. Jeg har sett dem noen ganger og det er et spennende lag som kommer til å bli ordentlig test for oss.

I forkant av den første kampen mot det spanske laget møter United West Bromwich på bortebane. Mellom de to møtene med Real Sociedad venter Newcastle hjemme, og etter kampene mot den spanske serielederen venter Chelsea på bortebane. Solskjær sier laget må være fokuserte i denne perioden:

– Vi har noen vanskelige kamper i den perioden. Vi er nødt til å være fokuserte.

MØTTES TIDLIGERE: I Champions League-gruppespillet i 2013/14-sesongen.

Gjensyn med Januzaj

En av spillerne som spiller for Real Sociedad er Adnan Januzaj. Solskjær mener at den tidligere United-spilleren har hatt en fin karriere, men ønsker han ikke en lykkelig retur til Old Trafford, naturligvis:

– De jobber hardt med høy intensitet og de har noen kvalitetsspillere som vår egen Adnan Januzaj. De har også noen rutinerte spillere og noen unge som er på vei opp og frem.

– Alle som spiller mot Manchester United vil vise hvordan ting kunne ha vært og Adnan har hatt en fin karriere. Han var en av spillerne man ønsket kunne klare seg her, men slik gikk det ikke. Vi må sørge for at han ikke får en bra retur (til Old Trafford).

SPILLER I REAL SOCIEDAD: Tidligere United-spiller Adnan Januzaj.

Til slutt sier nordmannen at han håper United kan gå hele veien i turneringen.

– Vi vil gå videre, og Europa League er en av turneringene vi håper å vinne et trofé i.

Powered by Labrador CMS