Molde bekrefter samtaler med flere klubber

Men er Manchester United én av dem?

Publisert Sist oppdatert

Erling Braut Håland er brennhet etter at han scoret fire mål på 20 minutter foran United-speider Tommy Møller Nielsen på tribunen i Bergen.

Forrige uke var dansken tilbake på norsk jord og fikk se 17-åringen notere seg for to nye scoringer i 5-1-seieren mot Vålerenga.

Juventus, Genoa og Middlesbrough skal også ha vært på Aker stadion søndag kveld.

Fredag bekrefter Molde-direktør Øystein Neerland overfor lokalavisen at de er i samtaler med flere klubber om en mulig overgang for Braut Håland.

– Det er et antall aktører som har tatt direkte kontakt med oss. Vi har vært i samtaler med noen klubber, men der står saken. En samtale er ikke det samme som et bud. Vi forholder oss til formelle tilbud som står på et papir. Og det ligger ingen slike konkrete bud med tidsfrist på bordet, sier Neerland til Romsdals Budstikke.

Molde-direktøren bekrefter samtidig at klubben tidligere har avslått et bud fra Juventus.

– Vi har en dialog med flere om Erling. Det har vi også med flere andre spillere, uten at det nødvendigvis kommer bud. Klubbene kan forhandle om flere andre spillere samtidig, slik at alt koker bort i kålen.

I episode tre av nettserien «Glory, Glory!» var Ole Gunnar Solskjær raus i sin omtale av sin 17 år gamle elev.

– Erling er en «Lukaku light». Den jobben Lukaku gjør nå for United, kan Erling gjøre om tre-fire år. Han har personligheten, kroppen og teknikken. Han har alt som skal til for å lykkes i Premier League.

Mandag sparkes G19-EM i gang når Norge med Braut Håland på laget møter Portugal.

Powered by Labrador CMS