Aston Villa v Brisbane Roar - 2022 Queensland Champions Cup

Liverpool-legenden roser Ten Hag og United

Publisert Sist oppdatert

Fredag kveld snakket Steven Gerrard med media angående kampen mellom Aston Villa og United som skal spilles lørdag klokka 11.45 i Perth. Dette blir lagenes siste kamp i Australia, og Gerrard har uttrykt at han ønsker å avslutte på topp og det ser ut til at han vil spille med et toppet lag. Liverpool-legenden tok seg også tid til å rose Erik ten Hag og United.

Både United og Aston Villa har tre strake seirer i pre-season, så lørdagens kamp forventes å bli spennende.

— Jeg gleder meg til stemningen. Jeg ser frem til å konkurrere mot en ny Premier League-manager. Jeg er veldig imponert over prestasjonene deres så langt i pre-season. Vi har sett alle kampene de har spilt, og de ser ut til å være på et bedre sted. Det er mye positivt som har kommet ut av turen deres, som er annerledes enn i fjor. Jeg var imponert av han før han dro til Ajax.

Aston Villa v Manchester United - Premier League
UAVGJORT: Forrige kamp mellom United og Aston Villa var 15. januar, kampen endte 2-2.

— Vi har forberedt oss godt og er klare for den siste kampen. Turen har vært fantastisk så langt og vi ønsker å avslutte på topp. Vi er et par uker unna starten av den nye sesongen, så vi må virkelig stå på. Flere av spillerne vil få mer spilletid, det er riktig tidspunkt nå og de er klare. Det gir oss en ny mulighet til å øve med hele laget på hvordan vi ønsker å spille, så det blir en veldig viktig kamp for oss, sa Steven Gerrard om kampen mot United.

Tre seirer på tre kamper

Aston Villa har tidligere i pre-season vunnet over Walsall, Leeds og Brisbane Roar. Deres forrige kamp ble spilt mot sistnevnte og endte med 1-0 seier. Da så oppstillingen deres slik ut:

Første omgang: Martinez, Cash, Digne, Carlos, Chambers, McGinn, Kamara, Coutinho, Bailey, Traore og Ings.

Andre omgang: Martinez, Kesler, Hayden, Konsa, Mings, Augustinsson, Iroegbunam, Luiz, J. Ramsey, Buendía, Archer og Watkins.

Som man ser, byttet Gerrard alle spillere i pausen, utenom keeperen, men som sagt vil han la flere spillere få mer spilletid i kampen mot United.

Powered by Labrador CMS