Ten Hag liverpool

– Vi vet at dette bare er begynnelsen

– Jeg ser nok feil dere ikke ser, men ser også mye positivt som ikke alle får med seg, smiler United-manager Erik ten Hag etter 4-0-seieren mot Liverpool.

Publisert Sist oppdatert

Manchester Uniteds nye manager valgte en sterk førsteellever fra start mot Liverpool, og etter en noe nølende start ga Uniteds høye press uttelling.

LES OGSÅ:
Spillerbørsen: «De glemte helters aften»
Kommentar: «Dette kan bli veldig gøy»

Jadon Sancho og Fred utnyttet begge forsvarsfeil av Liverpool til å besørge to utsøkte scoringer, mens Anthony Martial kriget til seg ballen og sørget for 3-0 til pause.

– Vi er fornøyde i dag, men vi vet også at dette bare er begynnelsen og at vi  akkurat har startet. Vi gjør noen feil i presspillet, men skaper også mange sjanser på grunn av det, sier Erik ten Hag til MUTV.

Liverpool v Manchester United - Preseason Friendly
PANGSTART: Anthony Martial gratuleres med 3-0-scoringen av Bruno Fernandes og Marcus Rashford. United vant til slutt hele 4-0 mot Liverpool.

Nederlenderen er imidlertid kjapp til å påpeke at han ikke legger all verden i resultatet mot Liverpool, men sier han fikk bekreftet det han visste etter preseason-treningene på Carrington.

– Jeg vet at vi har gode spillere i klubben, og jeg er fornøyd med dem i dag. Det vil ta tid, mye tid, og vi overvurderer ikke resultatet, men det er mye å glede seg over. Jeg ser nok feil dere kanskje ikke ser, men jeg ser mye positivt også, veldig mye og vi viser potensialet vårt, sier Ten Hag til Uniteds egen tv-kanal.

Nykommeren Tyrell Malacia kom inn til starten av 2. omgang da Ten Hag byttet samtlige utespillere. Han var meget tilfreds etter å ha unnagjort sine første minutter som United-spiller.

– Det var fantastisk å spille den første kampen. Den ekstremt varmt og luftfuktigheten gjorde at det var vanskelige forhold, men jeg er veldig fornøyd, sier nederlenderen som spilte seg opp etter en noe nervøs start.

Liverpool v Manchester United - Preseason Friendly
GODKJENT DEBUT: Tyrell Malacia var tilfreds etter sine første 45 minutter i United-trøya.

Etter hvilen fortsatte Liverpool å bytte på laget og den siste halvtimen sendte Jürgen Klopp inn de fleste av stjernene som ikke allerede hadde spilt. Selv om Liverpool hadde et spillemessig overtak, holdt United unna ikke minst takket være Eric Bailly.

Gang på gang var midtstopperen på rett sted til rett tid og det var også han som startet angrepet som ga 4-0. Facundo Pellistri fikk æren av å sende ballen i mål etter en strålende kontring av United.

Liverpool v Manchester United - Preseason Friendly
PRAKTANGREP: Eric Bailly startet angrepet som Facundo Pellistri fikk øren av å avslutte til 4-0.

Neste kamp for United er mot Melbourne Victory førstkommende fredag. 

Powered by Labrador CMS