Baily liverpool

«De glemte helters aften»

Anthony Martial besørget en strålende scoring og Eric Bailly var forsvarssjef etter pause da United slo Liverpool 4-0.

United slo Liverpool hele 4-0 i heten i Bangkok. Her er vår spillerbørs etter kampen.

Den er delt opp i to omganger ettersom Erik ten Hag valgte et helt nytt lag etter hvilen, minus David de Gea som måtte ut med en liten skade.

1. omgang

David de Gea – 7.5
Sikkerheten selv og krydrer det hele med et par klassredninger

Diogo Dalot – 6.5
Litt varierende, men nær scoring da han traff undersiden av metallet.

Liverpool v Manchester United - Preseason Friendly
SPILTE SEG OPP: Diogo Dalot hadde stort sett god kontroll og spilte seg opp etter en noe rufsete start.

Victor Lindelöf – 7
Trygg og kald i heten. Solide klareringer både i luften og langs bakken

Raphaël Varane – 6.5
Rolig og behersket. Noen plasseringsproblemer.

Luke Shaw – 6
Bursdagsbarnet trøblet med farten til Isaac Mabaya før han spilte seg opp.

Fred – 7.5
Perlescoring!

GettyImages-1241856279
DRØMMETREFF: Fred besørget 2-0 med en lekker lobb.

Scott McTominay – 6
En 1. omgang på det jevne.

Jadon Sancho – 8
Banens beste før pause. Nydelig scoring og leken både med og uten ball

LEKEN: Jadon Sancho og United leverte tidvis en sprudlende 1. omgang mot Liverpool.

Bruno Fernandes – 7.5
Playmaker slik vi er vant til å se ham. Dirigerte og styrte mye av Uniteds offensive spill.

Marcus Rashford – 5.5
Misbrukte to store sjanser. Mer å gå på.

Anthony Martial – 7.5
Løp mer i 1. omgang enn han gjorde i hele fjorårssesongen. Klassescoring som han skaper selv.

2. omgang

David de Gea – 6
Satt på få prøver selv om Liverpool dominerte. Så ut som han hadde føling med en strekk.

Aaron Wan-Bissaka – 6
Overlot mye av ryddejobben til Bailly

Alex Telles – 5.5
Uortodoks i en uvant posisjon. Ble bedre.

Erik Bailly – 8
Typisk Bailly det første kvarteret. Gode returløp, men håpløse balltap. Så ble han forsvarssjefen og arkitekten bak 4-0. En rekke strålende blokkeringer. Banens beste i 2. omgang.

Tyrell Malacia – 6.5
Noen skjønnhetsfeil, men kom greit fra de første minuttene i United-drakten.

DE FØRSTE MINUTTENE I RØDT: Tyrell Malacia debuterte for United etter pause i 4-0-seieren mot Liverpool.

Charlie Savage – 7
Terrier med enkelte småfeil. Likevel positiv.

Zidane Iqbal – 7
Leken og lett. Hele tiden interessert i ballen. Spiller på små marginer. Lyktes ofte.

Donny van de Beek – 6
Vanskelig omgang mot rutinerte Liverpool-spillere på midten.

Facundo Pellistri – 6
Lenge usynlig, men scoret 4-0 da Uniteds unggutter og reserver rev Liverpools rutinerte forsvar i fillebiter.

PÅ SCORINGSLITEN: Facundo Pellistri i duell med Fabinho. Pellistri scoret Uniteds 4-0 mål.