tenhag181022z

Fikk spørsmål om Neymar

Publisert Sist oppdatert

Onsdag ettermiddag møtte Erik ten Hag pressen i forbindelse med torsdagens kamp mot Chelsea.

Ett av spørsmålene som dukket opp var om Neymar og om ryktene som nylig dukket opp rundt brasilianeren er falske.

– Når vi har nyheter vil vi si det til dere, er det klare svaret fra Ten Hag.

Mandag kom det som kjent rapporter fra den franske storavisen L’Équipe om at United og PSG hadde innledet forhandlinger om Neymar.

Ikke lenge etterpå rapporterte imidlertid flere andre journalister og aviser at det kun handler om at mellommenn hadde kontaktet United for å gi beskjed om tilgjengeligheten til brasilianeren, uten at United nødvendigvis er interesserte.

Neymar
BLE KOBLET TIL UNITED: Den franske storavisen L’Équipe hevdet Manchester United var klubben som var kommet lengst i forhandlingene om Neymar.

 

Går for seier

Nå er det heller torsdagens kamp som står i hodet på Ten Hag.

– Vi ønsker å vinne hver kamp. Det gjør vi hele sesongen, så i morgen ønsker vi også det. Vi ønsker å vinne kampen, spille dominerende fotball og få jobben gjort.

Ett poeng mot Chelsea vil være nok til å sikre topp fire, som vil gi Champions League-spill på Old Trafford neste sesong.

– Vi ønsker å konkurrere med de beste, og da må du være i Champions League.

– I Premier League må man havne topp fire. Det er ikke lett. Mange kjemper om det, mange tenker at de burde være der, og vi er en av dem.

ten hag
VIL VINNE: Erik ten Hag og Manchester United går for tre poeng når Chelsea kommer på besøk torsdag kveld.

– Bra er ikke bra nok

På pressekonferansen fikk Ten Hag også spørsmål om han ligger foran skjema, med tanke på hva laget har prestert i hans første sesong.

– Først må vi vinne kampen i morgen og få jobben gjort. Så får andre bedømme om det er en god, dårlig eller normal prestasjon.

– Vi er midt i et prosjekt, vi ønsker å komme tilbake og vinne trofeer. Vi har vunnet ett trofé, men vi ønsker flere trofeer, å konkurrere med de beste.

– Vi er fortsatt på en reise, men vi synes vi er på rett vei, men det kan alltids bli bedre. Fordi bra er ikke bra nok.

Powered by Labrador CMS