Manchester United Training and Press Conference

– Vi har en plan for å vinne med to mål

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag og Casemiro møtte pressen før kampen om gruppeseieren i Europa Leagues gruppe E.

Fokuset fra pressen var blant annet på hvor viktig det var for United å vinne gruppen, slik at de unngår to ekstra kamper i en ellers fullstappet sesong.

– Selvfølgelig er det viktig, vi kan vinne i morgen. Vi vet vi må vinne med to mål, men samtidig hvis du ville vinne dette trofeet, så må du vinne alle kampene mot alle motstanderne. 

På spørsmål om utviklingen til laget fra sist oppgjør mot Sociedad svarte nederlenderen følgende.

– Det er seks uker siden og vi er et annet lag. Ikke alle spillerene var «fit». Vi  har vokst som lag og vi utvikler oss stadig og har hatt en god utvikling. Det er vanskelig å vinne kamper på dette nivået, men vi liker den typen utfordring. Vi må vinne med to mål og vi har en plan for og vi vil gjøre alt vi kan for å få jobben gjort. 

straffe080922
BITTERT: Det ble et bittert tap i forrige oppgjør mot Real Sociedad, men Ten Hag har planen klar før siste kamp i gruppe E.

Om Uniteds fremgang og Sociedad sin tilnærming til kampen: 

– Vi kan ikke snakke om hvordan langt vi er kommet som lag på høsten. Man vinner ingen ting på dette tidspunktet av sesongen, det er en kamp av gangen og vi ønsker å vinne hver eneste kamp.

– Jeg tror treneren deres liker attraktiv fotball, de ønsker å spille fotball og jeg tror de vil holde seg til det. Det er en annerledes tilnærming til kampen for vår del, men vil tilpasse oss og vi vet hva vi må gjøre.

Casemiro hadde også sitt å si om hvordan Sociedad vil tilnærme seg kampen på.

– Så godt som alle lag i La Liga ønsker å spille god og ballbesittende fotball, men uansett hva de ønsker å gjøre er det viktigste hvordan vi spiller i morgen.

Om høyrebacksituasjonen: 

På spørsmål om høyrebackposisjonen og prestasjonene til Diogo Dalot denne sesongen hadde United-manageren følgende å si.

– Jeg håper han ikke bare holder seg på dette nivået, men at han fortsetter utviklingen sin. Vår verdi er, «bra er ikke godt nok», du må alltid gjøre det du kan for å forbedre deg.

– Vi er veldig fornøyd med utviklingen til Diogo, men vi vet også at alle klubber trenger alternativer. Vi kan bruke Victor Lindelöf, Tyrell Malacia og heldigvis er også Aaron Wan Bissaka tilbake fra skade. Det er en påkjenning når du må spille hver eneste kamp, men Diogo er fysisk bra og han må fortsette å utvikle seg, noe vi er selvsikker på at han vil. 

dalot010922
DIOGO DALOT: Har hatt en glimrende start på sesongen under Ten Hag.

Om Casemiro-overgangen og De Gea:

– Han sa til meg (i sommer) at han trengte en ny utfordring fordi han har vunnet alt i Real Madrid. Han var en svært viktig del av Madrid-laget og de ville beholde han, men han trengte å bevise at han kunne lykkes i en annen klubb og i en annen liga. Det viser at han fortsatt er sulten og det liker jeg svært godt. 

– Du kan se at han vokser kamp for kamp, sammen med laget vårt og han bringer riktig mentalitet på hver eneste trening og kamp.

decas
VIKTIGE BRIKKER: Casemiro & De Gea har vært viktige brikker for Ten Hag denne sesongen.

– Det viktigste for meg er at en keeper holder nullen. Fotballen utvikler seg og i dagens fotball må man gjerne bruke beina mer. Jeg har sett på opptak tidligere og i den tiden jeg har vært her at David mestrer dette. Jeg synes også han har vist dette i de siste kampene.

United spiller borte mot Real Sociedad torsdag kveld 18:45 skandinavisk tid. 

Powered by Labrador CMS