Manchester United v Crystal Palace

— Samme spillere, men det ser ut som et helt annet lag

Publisert Sist oppdatert

I et intervju med Manchester United, svarte Jadon Sancho på spørsmål om oppkjøringen og den kommende sesongen.

— Det er mitt andre år nå, jeg kjenner til laget, vet hvordan spillerne spiller og jeg er spent på den kommende sesongen med en ny manager og hvordan han vil at vi skal spille, og jeg tror det vil være bra for meg. Treningene, spesielt i pre-season, har vært veldig positive og alle guttene har tatt til seg det han sier. Det kan man se i kampene, vi skaper mange flere sjanser, holder ballen mer og gjør gode ting ut av stilen vi spiller.

Manchester United v Crystal Palace
MÅL MOT PALACE: Sancho har scoret to mål på tre kamper denne sommeren, mot Liverpool og Crystal Palace.

— Dette er min første pre-season med United fordi jeg i fjor hadde en infeksjon i øret, så jeg kunne ikke være med på hele pre-season med laget, noe som var litt irriterende på den tiden og som betydde mangel på kondisjon og forståelse for hvordan spillerne spilte. Men nå, denne sesongen, føler jeg meg mye mer komfortabel, og spesielt det å score i pre-season er en selvtillitsøkning for min egen del, og forhåpentligvis kan jeg ta med det inn i sesongen og fortsette med det.

Det virker som at Erik ten Hag har en veldig hard struktur både av og på banen, føler dere en fordel av det?

— Så klart, han har det. Vi har hatt mange møter med manageren og forstått hvordan han vil at vi skal spille. Som jeg sa tidligere, kan du se dette i kampene med hvordan vi spiller, det er mye mer struktur og muligheter til å score fordi vi holder ballen mer og er effektive med den.

— Han har fortalt alle guttene at hver vennskapskamp er en må-vinne-kamp. Jeg kan allerede se fra tankesettet hans at han vil at vi skal gjøre det bra, og når spillerne hører det fra en manager, tar alle det til seg og gjør sitt beste, spesielt ute på banen. Det har vært en skikkelig selvtillitsboost.

Håper på bra start i ligaen

Sancho ble spurt om de store Premier League-kampene som er nær sesongstart, allerede er i tankene hans. Da svarte han dette:

— Ikke for mye fordi jeg tar det kamp for kamp. Hver kamp i Premier League er en stor kamp, spesielt for oss og forhåpentligvis kan vi starte bra når vi kommer tilbake til England og jeg er sikker på at guttene vil være klare.

Har du noen råd til de nye spillerne i klubben?

— Mitt råd til dem er bare å fortsette å spille slik de har spilt for sine tidligere klubber. Det er alltid vanskelig å komme inn i et nytt lag og tilpasse seg en annen spillestil. Tyrell har vært fantastisk siden han kom. Jeg pleide å spille mot ham på landslaget også, da jeg var yngre, så jeg har visst om ham lenge, og jeg vet at han er en flink forsvarsspiller.

Manchester United v Crystal Palace
NY I KLUBBEN: Tyrell Malacia ble Ten Hags første signering og har vært med på pre-season.

— Denne oppkjøringen har vi de samme spillerne, men det ser ut som et helt annet lag,  jeg tror det er noe vi jobber med å oppnå og jeg føler vi blir bedre. Manageren er god på å bygge lagfølelse, det å ha det gøy sammen og å gjøre ting sammen, som for eksempel å spise middag, hjelper på dette.

— Fjoråret var ikke bra, og jeg føler at alle har noe å bevise i den kommende sesongen. Vi ønsker ikke å prestere slik vi gjorde i fjor eller å skuffe fansen. Noen fans reiste langt for å komme seg til stadion, bare for så å se at vi ikke presterte. Jeg er sikker på at i år kommer alle til å gjøre opp for det og sørge for at vi spiller hver kamp med alt vi har og sørger for at fansen smiler på slutten av kampen.

 

Powered by Labrador CMS