GettyImages-1460336149

Brasiliansk festaften på Old Trafford

United tok i mot Reading i FA-cupens fjerde runde. Rødtrøyene har spilt mer enn dobbelt så mange kamper i 2023 enn Reading, men Championship-laget bydde på få problemer for et stjernespekket United-lag.

United styrte alt som skjedde på Old Trafford i FA-cupens fjerde runde mot Reading, likevel sto det 0-0 på lystavlen til pause. United rakk likevel å ha en ball i nettet før hvilen da Rashford headet inn det mange trodde var ledermålet, men målet ble annullert for offside på Wout Weghorst i det oppbyggende spillet.

Andre omgang fortsatte i samme stil som den første med total United-dominans og det tok ikke lang tid før den brasilianske duoen Antony-Casemiro sørget for å sende United i ledelsen. Bare fire minutter senere var Antony byttet ut med en annen brasilianer, nemlig Fred som la til rette for Casemiro som doblet ledelsen med et herlig plassert langskudd.

casemiro
TO MÅLSSCORER: Casemiro leverte varene lørdag kveld mot Reading

Andy Carroll hadde sett seg lei av den brasilianske dominansen og satt inn en susende takling på Casemiro som resulterte i hans andre gule kort og det ble en tidlig dusj på 34-åringen.

Her i fra og ut var det på med cruisekontrollen for United og Fred noterte seg også scoringslisten før Reading scoret på et hjørnespark 18 minutter før slutt. Siste kvarteret var preget av mange United-bytter og gledelig for mange supportere var det unggutten Kobbie Mainoo fikk ca 20 minutter spilletid.

Manchester United: David De Gea – Aron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Victor Lindelöf, Tyrell Malacia – Casemiro, Eriksen, Bruno Fernandes – Antony, Wout Weghorst, Marcus Rashford

Innbyttere: Tom Heaton, Lisandro Martinez, Raphaël Varane, Brandon Williams, Fred, Kobbie Mainoo, Facundo Pellistri, Anthony Elanga, Alejandro Garnacho