Manchester United Training Session And Press Conference

– Jeg føler meg sikker på at vi kommer til score mål

Publisert Sist oppdatert

En halvtime etter pressekonferansen egentlig skulle startet ankom Erik ten Hag og Christian Eriksen pressekorpset i forkant av returoppgjøret mot Sevilla.

Forsinkelsen skyldtes et forsinket fly som fraktet United-troppen til Spania.

Det var en variert pressekonferanse, men vi skal forsøke å gjengi det viktigste under.

Ten Hag om returoppgjøret mot Sevilla

La oss begynne med det viktigste: United har en kvartfinale å avansere fra og Ten Hag ønsker at laget hans skal holde fokus gjennom hele kampen.

– Vi må bruke motivasjonen som et verktøy og kontrollere oss. Spesielt i store kamper er det viktig å finne riktig balanse og finne ut hvordan vi best mulig kan bruke motivasjonen. Vi må fokusere på kampen og spille den beste mulig kampen. 

Nederlenderen hinter om en offensiv tilnærming til bortekampen.

– Organiseringen vår over hele banen er ganske bra. Vi må gjøre det bedre offensivt og jeg føler meg sikker på at vi kommer til score mål i morgen. 

Manchester United v Nottingham Forest - Premier League
LØSNINGEN?: Kanskje blir Martial & Rashford løsningen på Ten Hags betenkeligheter.

Om skader og David de Gea

Det har vært flere spørsmålstegn i forkant av Europa League-bataljen med tanke på skader i United-stallen og Ten Hag sier følgende om situasjonen.

– De er tilgjengelig, det er derfor de er med på flyet, men jeg kommer til å ta mine avgjørelser i morgen, vi må se hva som er mest fornuftig. 

En det har vært lite spørsmålstegn rundt er Uniteds burvokter David de Gea, som har spilt omtrent alt denne sesongen og nederlenderen uttalte seg i positivt ordlag om klubblegenden.

– Å forhindre scoringer er hovedoppgaven til en keeper. Alle har deres egen stil. Ballbesittelse har blitt en større grad av den moderne fotballen, men når alt kommer til alt handler det om å forhindre mål, stoppe skudd, plukke innlegg og handle i en-mot-en situasjoner. Jeg synes David er en komplett keeper. 

degea4232
HØSTER SKRYT: Ten Hag anerkjenner at De Gea har reddet mange poeng for United denne sesongen.

Eriksen om Sabitzer, Sevilla og Carroll-taklingen

Christian Eriksen har vist seg å være et varp av en signering og dansken er også raus med skryten når det kommer til lagkameratene, spesielt en viss østerriker.

– Sabitzer har vært strålende i mitt fravær. Hele laget har gjort en god jobb. Jeg har ikke hatt mange treningsøkter med Marcel, men han er strålende spiller. 

Dansken hadde også sitt å si om hva de forventer fra torsdagens motstander.

– Vi slapp dem inn i kampen igjen forrige gang vi møttes. Vi hadde god kontroll første timen. De har hatt mange forskjellige trenere denne sesongen, men de er et godt lag i god form med veldig gode enkelt spillere. 

Eriksen ble som kjent skadet i FA-cup møtet med Reading etter en horribel takling av Andy Carroll. Dette er hva midtbane-maestroen hadde å si om situasjonen,.

– Jeg ble overrasket over at han ikke fikk gult kort. På det tidspunktet trodde jeg ikke skaden var så gale. Jeg fryktet ikke for at jeg skulle være ute resten av sesongen. Det medisinske teamet holdt meg i god form og hjalp meg tilbake. 

Manchester United v Rayo Vallecano - Pre-Season Friendly
LOVORD: Dansken skryter både av midtbanekollega Sabitzer og resten av United-troppen.

Her er kamptroppen som reiste til Spania onsdag kveld.

Powered by Labrador CMS