Uavgjort for Keane-brødrene

Både Michael og Will Keane fikk spilletid for England U21, da de møtte Sør-Korea.

Englands U21-landslag spiller for tiden en turnering i Toulon, og med seier mot Sør-Korea, ville de ha sikret seg avansement fra gruppen sin.

Michael Keane startet kampen i forsvaret, mens broren hans satt på benken. Sam Johnstone var ikke med i kamptroppen, selv om også han er med i troppen til turneringen.

Pangstart

Det startet veldig bra for England, som tok ledelsen allerede etter tre minutter da Fulham-spissen Cauley Woodrow banket ballen i mål.

Etter scoringen satt kampen seg, og det var lite stor underholdning å fortelle om fra den neste timen. Korea var aldri i nærheten av store sjanser, men utenom en situasjon der Nathan Redmond kunne fått straffe, hadde ikke engelskmennene så mye å komme med de heller.

Keane-sjanse

Et kvarter ut i andre omgang headet Keane like utenfor etter en corner, og den bommen kommer han trolig til å tenke på i lang tid.

For et lite minutt senere, hadde motstanderne utlignet. Chang Min skjøt hardt og lavt fra langt hold, til 1-1.

England gjorde grep, og satte inn Will Keane for å sikre seieren, som ville sendt dem videre fra gruppen sin.

Spissen som har vært utlånt til QPR denne sesongen, fikk sin store sjanse syv minutter før slutt, men skuddet endte utenfor, og England måtte klare seg med et poeng.

Fortsatt mulighet

Sålangt i turneringen har England vunnet mot Qatar, tapt mot Brasil, og spilt uavgjort mot Sør-Korea. Den siste kampen går mot Colombia på fredag.

Turneringen er bygget opp med to grupper, der vinnerne spiller finale, og andreplassene spiller mot hverandre for tredjeplass.

Brasil har allerede vunnet gruppen til England, men med seier i den siste kampen, kan de sikre seg plass i bronsefinalen, der de vil møte Frankrike, eller Portugal.