Wayne Rooney, uten hodebeskyttelse, etter målet mot Polen.

Deilig å slå Tyskland

Wayne Rooney håper å få være med å slå Tyskland på Wembley denne uken.

Publisert Sist oppdatert

Danny Welbeck, Michael Carrick og Phil Jones er ute av landslagstroppen på grunn av skader, men det er fortsatt nok av United-gutter i Roy Hodgsons Englandstropp foran tirsdagens møte med Tyskland.

Tom Cleverley, Chris Smalling og Wayne Rooney håper alle på spilletid på Wembley denne uken, når gamle tyske rivaler skal slåes. England måtte se seg slått av Chile på fredag, mens Tyskland kjempet seg til 1-1 mot Italia. Rooney sier det hadde vært deilig å slå tyskerne.

– Det er alltid gøy å vinne kamper, men spesielt mot tyskerne. Det er enda deiligere å slå dem. Det er fantastisk å slå store lag. Da vi slo Brasil her fikk vi alle et stort løft, og vi fikk enda et godt resultat da vi klarte uavgjort mot dem på bortebane også.

– Det er viktig for oss å alltid gå for å vinne kampene våre, men nå er det også viktig at vi klarer å følge planen som manageren legger opp for oss. Vi hadde vår plan mot Chile, men de overrasket oss med måten de spilte på. Den kampen ligger bak oss nå, og vi ser frem til den som kommer på tirsdag.

Rooney har vært strålende for United denne sesongen, men han har også spilt bra for England. Spissen står nå med 38 mål for landslaget, og han har scoret i alle seks kampene han spilte i kvalifiseringen til neste sommers VM-sluttspill.

– Det blir en annen type kamp, litt mer som vi er vant med. Kampen mot Tyskland kommer nok til å ligne litt mer på en Premier League-kamp. De er et utrolig bra lag, med noen veldig gode spillere, så det blir en stor test for s.

– Det beste de har, er at de jobber godt sammen som lag. Alle vet oppgavene sine, og det gjør det vanskelig å spille mot dem.

Powered by Labrador CMS