United i dag, 13 okt.

Mark Robins ny Scunthorpe-sjef, og 15 år siden John O’Shea debuterte.

Publisert Sist oppdatert

Les også: United i dag, 12. oktober.

23.25: Du kan nå lese om hvordan det gikk med våre menn på sagaøya. Januzaj varmet benken samtlige 90 minutter mot Bosnia-Hercegovina, men Fellaini kom inn 12 minutter før slutt. Han klarte ikke å gjøre noe med sluttresultatet, og den kampen endte dermed 1-1.

20.20: Van Persie og Blind starter begge for Nederland på Island, mens Januzaj og Fellaini sitter på benken når Belgia gjester Bosnia-Hercegovina. United.no kommer med karakterbok på førstnevnte ved kampslutt.

18.05: Tidligere i dag kunne man lese om hvordan Real Madrid snøt United for Raphaël Varane. Nå viser det seg også at Karim Benzema kunne ha endt opp i rødt. Men ingen grunn til å gråte over spilt melk – med Falcao, Van Persie og Rooney er statusen i angrep heldigvis ikke altfor dyster.

17.55: Det er glade dager for David de Gea. Hos Manchester Evening News kan du lese at Stuart Mathieson mener United må handle raskt for å unngå at sisteskansen lar seg friste av Real Madrid.

– Med Real Madrid luskende kan United gå inn i en kamp om å beholde spilleren de har utviklet til å bli en av verdens beste.

15.05: Ex-red Mark Robins ble i dag bekreftet som ny manager for Scunthorpe. Robins som for alvor slo gjennom i United i 1989/90-sesongen huskes nok best av de fleste som matchvinner mot Nottingham Forest i 3. rundekampen i FA-cupen. Siden spilte han for ikke mindre enn 12 klubber (lån inkludert) før han la opp i 2005. Etter det har Robins vært manager i Rotherham, Barnsley, Coventry  og Huddersfield.


13.00:
I dag er det 15 år siden en av Uniteds mest anvendelige spillere debuterte for United.  John O’Shea fikk sin første opptreden i United-drakten i ligacupen borte mot Aston Villa. Et svært ungt og urutinert United-lag tapte forøvrig 0-3.

09.15: Jamie Carragher og Jamie Redknapp er svært kritiske til at landslagssjef Roy Hodgson fortalte pressen at Raheem Sterling var for trøtt til å spille. Ærlighet er ikke alltid det beste, sier Redknapp. 

09.10: Har du fått med deg avisrunden dagen etter Englands 1-0-seier. Om ikke finner du den her

09.00: Da er det bare å ønske velkommen til en ny uke på United.no, og heldigvis nærmer landslagspausen seg slutten. En rekke United-spillere har vært i aksjon i viktige kvalifiseringskamper over hele Europa. En som ikke spilte noen viktig kamp, men som til gjengjeld fikk være kaptein, var Javier Hernandez som er på lån til Real Madrid. Han var kaptein da Mexico slo Panama 1-0. Chicharito hadde flere sjanser, men det var Erick «Cubo» Torres som ble matchvinner like før slutt.

Powered by Labrador CMS