– Skulle ikke bytte Wayne

AVISRUNDEN: Roy Hodgson tilbakeviser at han var i ferd med å bytte ut Wayne Rooney da United-spissen scoret.

Ettersom selve kampen mellom Estland og England ble dørgende kjedelig, har avisene hengt seg opp i andre ting i dag.

Og etter at journalister i tv-stasjonen ITV hevdet at de hadde sett Rooneys navn på papiret som ble levert fjerdedommeren da Rickie Lambert skulle inn, ble dette det store samtaleemnet etter kampen. Roy Hodgson på sin side innrømmet at han hadde diskutert hvem han skulle bytte med de andre trenerne, men nekter plent at de hadde bestemt seg for at det var Rooney.

Daily Mirror

- IKKE ROONEY: Roy Hodgson tilbakeviser at han hadde bestemt seg for å ta av Wayne Rooney like før spissen scoret det avgjørende målet for England.
– IKKE ROONEY: Roy Hodgson tilbakeviser at han hadde bestemt seg for å ta av Wayne Rooney like før spissen scoret det avgjørende målet for England.

Avisens John Cross siterer Rooney på at United-spissen mente det var riktig at han fikk fullføre kampen,
Jeg har vist gjennom årenes løp at jeg alltid kan score mål. Frisparket var ganske nært mål så alt jeg konsentrerte meg om var å få ballen over muren og mellom stengene, sier Rooney.

Mirror kjører imidlertid, og i likhet med de fleste andre av avisene, med en annen toppsak i dag. Liverpools Raheem Sterling ba Roy Hodgson om å få slippe å starte mot Estland fordi han følte seg sliten.

Daily Mail

Avisen kritiserer Roy Hodgson for flere ting mandag morgen. Først får Hodgson gjennomgå fordi avisen mener han vrir seg unna sannheten om at han faktisk var i ferd med å bytte ut Wayne Rooney.

Mest kritikk får Hodgson likevel av den tidligere Liverpool-duoen Jamie Carragher og Jamie Redknapp som begge mener Hodgson aldri burde sagt sannheten om hvorfor Raheem Sterling ikke spilte. – Det var noe Roy aldri burde gått ut med offentlig. Han burde holdt det hemmelig, sa Redknapp.

The Sun

Et sovende England reddet av Rooney, men Sterling var for trøtt til å spille, skriver The Sun og slår begge to sakene sammen.

Avisen har de samme sitatene fra Roy Hodgsons pressekonferanse etter kampen der England-treneren sier han på ingen måte hadde bestemt seg for at det var Rooney som skulle ofres for å gi plass til Lambert.
– Vi måtte velge Danny Welbeck uansett siden han ble skadet, sier Hodgson.

Daily Express

– Wayne Rooney reddet England fra noe som kunne blitt svært ydmykende, skriver avisen og roser Rooney for at han konsentrerte seg og holdt hodet kaldt da han tok det avgjørende frisparket. Wayne Rooney er nå bare seks mål unna Sir Bobby Charltons målrekord for England på 49 mål.

Telegraph:

Matt Law mener spissduoen Wayne Rooney og Danny Welbeck var Englands to svakeste spillere mot Estland, og duoen blir belønnet med 5 på spillerbørsen som de to eneste. Han hadde en svak kamp og bommet og bommet. Likevel klarte han å trylle frem det øyeblikket med magi som England trengte. Jubelen etterpå var ren lettelse, skriver Law.