– Verdensklasse

Steven Gerrard gleder seg til å få Rooney tilbake på banen, og er sikker på at United-spilleren vil oppføre seg pent.

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha vært suspendert i Englands to første kamper i EM, er Wayne Rooney endelig tilbake på banen mot Ukraina. Roy Hodgson har lovet United-angriperen startplass, og Liverpool-spiller og landslagskollega Steven Gerrard gleder seg til Rooneys comeback og forteller at Rooney er klar for å prestere.

– Alle vet hva Rooney kan. Han gjør oss helt klart farligere fremover i banen og han er en spiller i verdensklasse, sier Gerrard til Sky Sports.

– Jeg kjenner Wayne ganske godt. Vi er veldig nære og jeg kan se i øynene hans at han klør etter å komme seg ut på banen og prestere.Forhåpentligvis spiller han veldig bra tirsdag kveld og utgjør forskjellen.

Gerrard er ikke bekymret for temperamentet til Rooney – verken den ene eller andre veien – når den avsluttende runden i gruppe D sparkes igang klokken 20.45.

– Jeg kommer ikke til å fortelle Rooney at han må være giret opp til denne kampen. Det er sånn han er, god i presset, aggressiv på den rette måten. Han er en spiller i verdensklasse på grunn av hva han har vist.

– Vi trenger helt klart å få han tilbake på banen. Han er klar over det og han angrer på det han gjorde som førte til suspensjonen. Jeg er sikker på at han kommer til å oppføre seg, sier Liverpool-stjernen.

Powered by Labrador CMS