toone323

Ny kontrakt for United-stjernen

Publisert Sist oppdatert

Ella Toone kommer til å forbli en bærebjelke i United i mange år.

Det visste vi allerede, siden hun hadde kontrakt frem til sommeren 2025.

Torsdag offentliggjorde United likevel at 23-åringen har forlenget sin kontakt med ytterligere ett år.

Det betyr at hun binder seg til United frem til sommeren 2026.

Forlengelsen må tolkes som et tydelig signal på at United ønsker å satse ved også å beholde sine aller beste spillere videre.

– Et stolt øyeblikk

– Jeg er strålende fornøyd med å skrive en ny kontrakt med United. Klubbens ambisjoner matcher mine egne, og det er ikke noe sted som er bedre for å lære enn her. Å spille for barndomsklubben som jeg også heier på er spesielt og jeg blir aldri lei av å ta på meg United-drakta. Å kunne gjøre det enda lenger er derfor et stolt øyeblikk for meg og familien min, sier Toone selv.

Klubben var åpenbart også fornøyd, nå som de også er inne i et år med noe usikkerhet rundt fremtiden til stjerner som Mary Earps, Ona Batlle og Alessia Russo. Alle disse står uten kontrakt til sommeren.

– Ellas lange forpliktelse til United er enda et bevis på klubbens investeringer i fremtidig suksess for dette laget, sier manager Marc Skinner.

– Ella har alltid vært en nøkkelspiller i laget, både på og utenfor banen og vi er overlykkelige over at hun vil ikle seg våre berømte farger i flere år fremover.

Toone har spilt for United helt siden kvinnelaget startet opp igjen i 2018, og har også fått en mer sentral på det engelske A-landslaget underveis. I sommer scoret hun jo blant annet det første målet da England vant EM-finalen.

– Ella oppsummerer alt United står for, og hennes nye langtidskontrakt reflekterer klubbens ambisjoner om fortsatt utvikling og suksess, med henne som en sentral rollemodell, sier Polly Bancroft, Uniteds nye kvinnesjef.

Powered by Labrador CMS