– Jeg elsker måten han spiller på

Publisert Sist oppdatert

I den tredje og siste delen av intervjuseansen Edinson Cavani har gjort med klubbens hjemmeside forteller spissen blant annet om landsmannen Facundo Pellistri og de kommende kampene mot gamleklubben PSG.

– Pellistri er en ung gutt og jeg elsker måten han spiller på. Han har fortsatt mye å lære, men han har mye å tilby også. Han har allerede vist hva han er god for i Penarol. Jeg har likt ham fra dagen han debuterte for Penarol.

– Det skal bli fint å møte ham og begynne på reisen med dette nye kapittelet som starter for oss begge.

TALENT: Det skal bli morsomt å følge Facundo Pellistri i United-drakt.

Cavani sin første opptreden i United-drakt kan finne sted på hans gamle hjemmebane. 20. oktober skal nemlig United til Paris og Parc des Princes igjen for å møte PSG. Cavani er fornøyd med å ha havnet i samme Champions League-gruppe som sine tidligere lagkamerater.

– Jeg tenkte at dette var skjebnen. Det er rett og slett utrolig, ting skjer av en grunn og noen ganger på utrolige måter.

– Det kommer til å være en god følelse og en hyggelig opplevelse (å spille mot PSG), og det er noe jeg er veldig fornøyd med.

GODE MINNER: United klarte det «umulige» forrige gang de møtte PSG.

33-åringen håper at United kan vinne noen titler under hans tid i klubben, men for å greie det må det jobbes hardt.

– Man prøver alltid å jobbe hardt slik at man kan gi det beste av seg selv, og når du presterer når du er på ditt beste kan man også oppnå resultater.

– Jeg har akkurat signert for en av de største klubbene i verden og jeg tror at klubben sitt største mål er å vinne og være mestere. Skal man klare dette må man jobbe hardt, og det kommer vi til å gjøre.

– Jeg ønsker å vinne troféer og titler i denne klubben. I tillegg vil jeg prøve å gjøre det samme inntrykket som jeg har gjort hos alle klubber jeg har spilt for.

Til slutt har uruguayaneren en beskjed til alle United-supportere.

– Meldingen jeg vil gi til alle supporterne er at jeg ikke kan vente med å ta på meg drakta og gå ut på banen å representere denne klubben. Jeg vil uten tvil gjøre mitt beste i hver eneste kamp.

Powered by Labrador CMS