LESERBREV: – Dumskap å fjerne Ed

Vidar tar Ed Woodward i forsvar i sitt leserbrev.

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben er for supportere, og derfor ønsker United.no leserbrev som del av nettsiden. Takhøyden er stor, men vi forbeholder oss retten til å avgjøre hva som kommer på trykk og ikke. Det er også et krav at man argumenterer godt for det man mener, og du må tåle at andre kommenterer innlegget ditt. Leserbrev kan sendes til [email protected]. Oppgi fullt navn og alder, og fortell når, hvordan eller hvorfor du ble fan.

Om Ed Woodward

Av: Vidar André Olsen

Nå som sommerens overgangsvindu er lukket, ser jeg at det er begynt å hagle inn en del missytringer mot Ed Woodward i forskjellige medier og grupper.  Det er mange som krever at han skal ta sin hatt og gå av – mens andre mener han burde få sparken.

Rykter kan være moro, men de kan også skape store utfordringer..

Det som er utfordringen her, er at ALLE klubber i hele verden vet at United er stinn av gryn om dagen. Enhver klubb vil jo prøve å utnytte det, når United viser interesse for en av deres spillere. Slik jeg har opplevd vinduet, har United med Woodward i spissen prøvd så godt det lar seg gjøre å forhandle innenfor rimelighetens grenser – men resultatet har dessverre vært at vi er nødt til å sprenge banken for å få de spillerne vi vil ha.

Vi har prøvd det en og to ganger med Di Maria og Falcao. Betalt overpris og vell så det, for så å tape både sportslig og økonomisk på handelen.

De to tilfellene har ikke gjort det enklere i forhandlinger i sommer, noe som har resultert i at vi har vært nødt til å betale i dyre dommer for mer ukjente spillere.

Det er ikke Woodwards skyld. (Ja, han hadde en uheldig kommentar tidligere i sommer om at vi hadde penger nok til å kjøpe hvemsomhelst – men tenk litt da… Alle visste jo det uansett, så det var ikke akkurat som at det var breaking news…)

Men… Se på de andre signeringene vår adm.dir har skaffet oss..Adidas. Chevrolet. AON. og en shitload av andre som jeg ikke kommer på i farta.

Ed Woodward og hans team, er årsaken til at vi faktisk står i en situasjon hvor vi har råd til å fyre av 600+ millioner for en uprøvd 19-åring. Det er i stor hovedsak de kommersielle avtalene Woodward har skaffet, som er årsaken til det.

Nå kan vi jo så klart se på om det kan finnes folk som er bedre til å hanskes med overganger for klubben. Ville det for eksempel vært mulig å ansette en sportsdirektør til den jobben?

Woodward må uansett fortsette med ansvar for kommersielle signeringer, Der er han HELT rå (ref: Adidas)

Hva årets overgangsvindu gjelder, så vil jeg si vi har truffet godt. Midtbanen vår er sterkere enn den har vært på flere år.  Vi har endelig to vingbacker som det oser av (ala Neville og Irwin). Vi har fått inn to spennende unggutter i Martial og Memphis – og ikke minst, har vi kvittet oss med daukjøtt.

Ikke glem at vi i bakkant også har unge sultne gutter som J.Lingard, A.Pereira, J.Wilson, S.Goss, P.McNair med flere. Alle de gutta, har nå mulighet til å slå igjennom i år – om de tar vare på sjansen når den kommer. Det eneste de trenger er tillit – og det har Van Gaal historisk sett vært god til å gi til sultne fremadstormende talenter.

Så folkens!  Slapp av. Fordøy dette, og kom heller tilbake når du er klar til å støtte opp om klubben vi alle elsker. Det er vår jobb å stå bak klubben vår.

Det er vår jobb å støtte opp om spillerne som ikler seg vår elskede drakt, selv – og kanskje enda mer – når spilleren sliter. Han er en Manchester United spiller. Da fortjener han vår støtte.

Ferdig snakka!!

Mvh
Vidar Olsen

 

Powered by Labrador CMS