VIDEO: Q&A med United-legender

Se hva United-legendene Yorke, Pallister, Whiteside og Robson svarte under spørrerunden på helgens supportertreff.

Publisert Sist oppdatert

Det var en stjernespekket kvartett som benket seg ned under årets supportertreff for spørrerunde, og sammen representerte de tre generasjoner United-spillere fra 80-tallet og frem til begynnelsen av 2000-tallet.

Norman Whiteside ble tidenes yngste spiller i et VM da han representerte Nord-Irland i 1982, og rakk å score 66 mål på 273 kamper for Manchester United før han begynte å slite med skader og dro til Everton og etterhvert måtte legge opp i en alder av 26.

Dwight Yorke dannet sammen med Andy Cole det dødelige spissparet som bidro til å sikre United trippeltriumfen i 1999, mens Bryan Robson spilte godt over 300 kamper og scoret over 70 mål for United før han avsluttet karrieren i Middlesbrough.

Gary Pallister er også blant Uniteds tidligere bærebjelker, og den elegante midtstopperen dannet et fantastisk stopperpar med Steve Bruce under begynnelsen av 90-tallet.

Se hva de mener om sommerens kjøp, sesongen og spillerstammen mens de deler noen av sine beste minner fra United i videoen under.

 

 

Powered by Labrador CMS