– Trodde vi kunne snu det da jeg scoret

– Vi har hatt en veldig god treningsuke bak oss. Jeg skjønner ikke helt hva som skjedde med oss, sier Donny van de Beek etter den trøstesløse seriepremieren.

Publisert Sist oppdatert

Van de Beek var et friskt pust da han erstattet Paul Pogba, og reduserte til 1-2 med ti minutter igjen. Da trodde nederlenderen at United kunne få med seg poeng fra seriepremieren.

– Det gikk for tregt

– Jeg hadde tro på at vi kunne snu det med den scoringen, sier en skuffet debutant til Uniteds egen TV-kanal, MUTV.

Van de Beek startet oppgjøret mot Palace på benken og var vitne til en elendig 1. omgang sett med Uniteds øyne. Paul Pogbas halvfarlige langskudd etter knappe 20 minutter var det første United hadde å by på, og da stod det allerede 1-0 til gjestene fra London.

DEBUTSCORING: Donny van de Beek reduserte til 1-2 med drøye ti minutter igjen, men det hjalp lite. Det var nemlig Palace som scoret kampens siste mål og vant 3-1 mot United på Old Trafford.

Van de Beek vil imidlertid ikke legge skylden på den tamme forestillingen på dårlige sesongforberedelser. 

– Vi har hatt en god treningsuke bak oss. Jeg vet ikke helt hvorfor det gikk som det gjorde. Dette var min første kamp og da ønsker du selvsagt å vinne og få en god start, men dette var ille. Det gikk for tregt med oss i dag og vi brukte for lang tid med ballen. Når du møter lag som ligger så dypt, må vi sette fart på ballen, lød analysen fra Van de Beek.

BETENKT: Ole Gunnar Solskjær fikk mye å tenke på etter den slette seriestarten til United. Akkurat som forrige sesong kunne Crystal palace returnere til London med tre poeng etter en solid defensiv kamp, mens United stanget og stanget.

Nederlenderens redusering til 1-2, tente et visst håp blant United-fansen, men i stedet var det den tidligere United-spilleren Wilfried Zaha som banket inn kampens siste, og sin andre scoring, etter tafatt forsvarsspill av Solskjærs mannskap.

Nå ser Van de Beek frem mot neste kamp i ligacupen mot Luton.

– Da trenger vi en seier. Det er strålende for meg personlig å spille i United-drakten, men det er en skuffende dag, påpeker han. 

Powered by Labrador CMS