Valencia mister resten av USA-turneen

Manageren bekrefter at Antonio Valencia med all sannsynlighet ikke vil være involvert i kampene mot Milan, Liverpool og Real Madrid.

Publisert Sist oppdatert

United-kapteinen pådro seg en skade i leggen tidlig i kampen mot San Jose Earthquakes, men fortalte de britiske journalistene i California at det ikke var noe alvorlig.

Nå mister han likevel to uker med kamptrening inn mot den nye sesongen.

– Jeg tror ikke han vil være tilgjengelig i noen av de tre kampene i International Champions Cup, sier José Mourinho til ESPN.

– Dette er ikke tiden for å ta noen risiko. Antonio er ikke en unggutt lenger. Vi er nødt til å ta vare på ham og forsøke å få ham klar til sesongstarten.

LES OGSÅ: – Jeg vil ha to spillere til

Ettersom Diogo Dalot også er ute med skade, er det nå plutselig knyttet usikkerhet til hvem som skal spille høyreback i serieåpningen dersom Valencia ikke skulle bli klar.

– Vi har kjøpt en fantastisk spiller i Diogo Dalot. Han er bare 19 år, men er sannsynligvis én av de beste høyrebackene på hans alder i europeisk fotball, sier Mourinho.

– Han hadde en operasjon i mai og jobber seg tilbake etter det, så det er enda en grunn til å ta vare på Antonio.

Det er også usikkert hvem som tar over kapteinsbindet i Valencias skadefravær. Chris Smalling, Ashley Young, Ander Herrera og Juan Mata har alle blitt lansert som kandidater av Mourinho tidligere i sommer.

LES OGSÅ: – Pogba må gi alt han kan gi

Powered by Labrador CMS