– Jeg vil ha to spillere til

José Mourinho bekrefter overfor ESPN at han ønsker å forsterke med ytterligere to spillere i sommer.

Hittil har Manchester United hentet Fred, Diogo Dalot og Lee Grant, men mange United-supportere har uttrykt sin bekymring etter at Mourinho på sine pressekonferanser i USA ikke virket spesielt optimistisk med tanke på flere avtaler.

Men da den amerikanske TV-kanalen ESPN spurte Mourinho rett ut hvor mange signeringer han ønsker seg, svarte portugiseren:

– Jeg vil ha to spillere til, før han la til:

– Èn ting er hva jeg ønsker. En annen ting er hva som kommer til å skje.

MOURINHO MED POGBA-STIKK: – Det handler om at han må gi alt

Konkrete navn

ESPN skriver at Mourinho bekreftet at han har to konkrete navn i tankene, uten at han ønsket å røpe noen ytterligere detaljer.

Dermed er er det mye som tyder på at presset igjen ligger på Ed Woodward. Klubbens administrerende direktør er ikke med til USA og er mannen som representerer United i forhandlinger.

Ettersom vinduet i sommer stenger dagen før seriestart, har Woodward mindre tid enn de foregående årene.

– Jeg synes det er riktig at markedet stenger før sesongen starter, kommenterer Mourinho, som omtaler den tidligere ordningen som «latterlig».

– I august spiller en spiller for et lag og i september spiller han mot deg igjen, men for en annen klubb. Det er en ganske merkelig situasjon, så jeg synes det er rettferdig, men engelske klubber må være klare til å bli angrepet, sier United-manageren og antyder med det at klubber fra andre ligaer som fortsatt har mulighet til å kjøpe spillere kan sette de engelske klubbene under press.

Nedenfor diskuterer vi United-ryktene med journalist Jonas Giæver:

Flere aktuelle navn

I skrivende stund er det derimot situasjonen rundt Anthony Martial som er det heteste temaet i ryktespalten.

Ved et eventuelt salg av franskmannen, er Ivan Perisic og Willian aktuelle erstattere, har ESPN meldt.

Tidligere i sommer har det ved flere anledninger blitt rapportert at Mourinho ønsker seg en ny midtstopper, og tirsdag skriver Manchester Evening News at Harry Maguire er spilleren som står øverst på portugiserens ønskeliste.