Dimitar Berbatov endelig klar!

Det tok både dager, uker og måneder, men nå er det klart: Bulgarske Dimitar Berbatov har forlatt Tottenham, og skal spille for Manchester United de neste fire årene – minst!

Publisert Sist oppdatert

Avtalen mellom klubbene ble klar sent mandag kveld, og prisen på den notoriske måljegeren ligger på £30.75 millioner. Innbakt i avtalen med London-klubben ligger et sesonglangt utlån av Fraizer Campbell til White Hart Lane.

"Dette er en drøm som har gått i oppfyllelse for meg," sa Berbatov til ManUtd.com etter at avtalen omsider var i havn.

"Nå gleder jeg meg bare til å være med på å hjelpe klubben til flere troféer i årene fremover."

Også Sir Alex var naturlig nok overlykkelig over endelig å ha sikret seg den 27 år gamle bulgarske landslagsspissen:

"Dette er en nøkkelsignering," sa han. "Dimitar er en av verdens beste og mest spennende spisser. Med sin stil og teknikk vil han gi laget en helt ny dimensjon, og jeg er sikker på at han blir en populær figur blant fansen."

Kamp til døren

Vi fikk altså kamp til døra av Real Madrid og Manchester City(!), men både de helhvite og de lyseblå måtte altså se seg slått på målstreken – til tross for at City angivelig bød £34M og Real ytterligere et par millioner.

Berbatov har som kjent hele tiden ytret et ønske om å spille for Manchester United. Champions League-deltakelse var blant annet én av grunnene til at han ville bytte ut White Hart Lane og London med Old Trafford og Manchester. Nå har det altså skjedd. Supporterklubben sender et symbolsk krus til både Sir Alex Ferguson, David Gill og alle andre som har dratt denne overgangen i land til Uniteds fordel. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Frafaller klagen

Som en del av avtalen om Dimitar Berbatov, gikk Tottenham med på å frafalle alle anklager om at Manchester United skal ha benyttet uakseptable metoder i sin iver etter å friste spilleren til Old Trafford. Det innebærer samtidig at FA og Premier League etter alle solemerker dropper videre behandling av en sak som har forsuret forholdet mellom de to Premier League-rivalene.

Powered by Labrador CMS