henderson040222

– Henderson enig om Forest-overgang

Publisert Sist oppdatert

Onsdag ettermiddag kom ryktene om at Nottingham Forest hadde innledet samtaler med United om et lån av Dean Henderson kommende sesong, med en kjøpsopsjon på cirka 20 millioner pund.

Senere skrev Daily Mail at Henderson er enig med klubben om sine personlige betingelser.

Henderson har tidligere vært koblet til Newcastle, men etter at Brice Samba, tidligere Forest-keeper, informerte om at han ønsket å forlate klubben denne sommeren, har Nottingham Forrest vært raske til å handle.

Nå sies det altså at Henderson skal være enig om sine personlige betingelser. Dermed gjenstår det bare at klubbene kommer til enighet.

Henderson kom til United i 2015, men har vært lånt ut de fleste sesongene. I sesongen vi nettopp la bak oss, fikk ikke 25-åringen spille en eneste kamp i Premier League.

Med mindre Erik ten Hag hadde overrasket så ville nok ikke det endre seg neste sesong, da David de Gea blir værende i United. Derimot vil Forest sikte på å ha Henderson som sin første-keeper.

Hvis Henderson går på lån til Forest, utelukker dette muligheten for at United-spiller James Garner også kan dra på lån til klubben.

ganrers3
HØYT ØNSKET: Midtbane-spilleren er både ønsket av Forest og Erik ten Hag.

Premier League-klubber har nemlig ikke lov til å ta mer enn en spiller på lån fra samme klubb. Garner hadde en vellykket sesong med Forest, og hjalp klubben til opprykk. Nottingham Forest har vært ivrige etter å ta midtbane-spilleren på lån igjen, men ifølge rapportene vil Erik ten Hag teste ham i Uniteds før-sesong.

Hvis Forest får til en låneavtale med Henderson er Garners eneste sjanse for å havne i samme klubb dermed at klubben kjøper ham fra United.

Powered by Labrador CMS