Rolig helg for de utlånte

Ingen var i aksjon for klubbene sine, men Regan Poole spilte hele kampen for Wales’ U21-landslag.

Publisert Sist oppdatert

Denne gangen går det fort å oppsummere hvordan lånesoldatene har gjort det denne helga, siden det rett og slett ikke var noen av dem som spilte for klubblagene sine.

Sam JohnstoneCameron Borthwick-JacksonMatty Willock og Andreas Pereira visste vi at ikke kom til å spille uansett, av samme grunn som at for eksempel Michael Carrick ikke spiller denne helga: At klubbene rett og slett har landslagsfri.

Devonte Redmond startet i midtuka for Scunthorpe, og gjorde det godt, men var ikke med i troppen i det hele tatt da Scunthorpe vant 1-0 borte mot Bury.

Shrewsbury måtte klare seg uten Dean Henderson i sin 2-1-seier i Gillingham, siden Henderson er med U21-laget til England nå (der han ikke var i kamptroppen da England spilte 1-1 mot Nederland). Shrewsbury er nå oppe på andreplass på nivå tre etter en imponerende start på sesongen.

Northamptons kamp mot Wigan ble utsatt på grunn av landskamper, og Regan Poole spilte hele kampen da Wales’ U21-lag på fredag på imponerende vis vant 3-0 borte mot Sveits. Vi har ikke sett noen skrive noe om hvordan vår mann gjorde det, men at Wales holdt nullen er jo et godt tegn. Forhåpentligvis er han snart i førsteelleveren til Northampton også.

Powered by Labrador CMS